Bitdefender 2015 “set-up ondervond een fout”

Corrupte bevoegdheden van uw besturingssysteem is de meest waarschijnlijke oorzaak voor de foutmelding "Bitdefender set-up heeft een fout ondervonden".

1377 1

Dit zijn de stappen die deze situation zouden moeten oplossen:

A. Gebruik Microsoft Systeembestandscontrole (sfc) om ontbrekende of corrupte bestanden te herstellen:

http://support.microsoft.com/kb/929833

B. Voer alle Windows-updates uit (zorg ervoor dat u de meest recente Service Pack geïnstalleerd hebt):

http://windows.microsoft.com/en-us/windows/windows-update

C. Voeg handmatig bevoegdheden toe aan de Bitdefender-installatiemappen:

1. Maak het volgende pad handmatig aan:

C:/Program Files/Common Files/Bitdefender/SetupInformation en binnen de map SetupInformation maakt u nog een map  aan met de naam:

{6F57816A-791A-4159-A75F-CFD0C7EA4FBF}

2. Klik met de rechtermuisknop op de map {6F57816A-791A-4159-A75F-CFD0C7EA4FBF} en klik vervolgens op Eigenschappen.

1377 2

3. Klik op het tabblad Beveiliging > klik vervolgens op de knop Wijzigen

1377 3

4. BELANGRIJK: Selecteer uw Windows-gebruiker. (In ons voorbeeld is MyUser de gebruiker die we moeten wijzigen)

1377 4

5. Plaats een vinkje naast Volledige Controle nadat u uw gebruiker selecteert

OPMERKING: De vijf bovenstaande stappen stellen de juiste Windows-bevoegdheden in voor de map C:/Program Files/Common Files/Bitdefender/SetupInformation{6F57816A-791A-4159-A75F-CFD0C7EA4FBF}

6. Stel ook voor de volgende mappen volledige bevoegdheden in (volg de stappen 1 tot 5):

C:/Program Files

C:/Program Files/Bitdefender -> maak het zo nodig handmatig aan.

C:/Program Files/Common Files/Bitdefender

D. Herstart de computer nadat de volledige bevoegdheden zijn ingesteld voor de bovenstaande mappen en download vervolgens de Bitdefender-installatiekit voor uw product.

1. U vindt de juiste installatiekits in ons installatie-artikel.

2. Pak, nadat de installatiekit volledig werd gedownload, de inhoud van het gedownloade bestand uit in de map {6F57816A-791A-4159-A75F-CFD0C7EA4FBF} die u creëerde bij stap C1.

(Maak GEEN andere map aan binnen {6F57816A-791A-4159-A75F-CFD0C7EA4FBF})

OPMERKING: U kunt de inhoud van de kit uitpakken met een archiveerder die u al op uw computer hebt staan (klik met de rechtermuisknop op het installatiebestand > Bestanden uitpakken)

Als u geen archiveerder hebt, kunt u de  gratis archiveerder gebruiken.

3. Ga naar de uitgepakte Bitdefender-bestanden, klik met de rechtermuisknop op het bestand installerpackage.exe  en pak de inhoud ervan uit in dezelfde locatie

4. Een van de uitgepakte bestanden heet installer.exe. Klik met de rechtermuisknop op installer.exe en kies Uitvoeren als beheerder om de Bitdefender-installatie op te starten

OPMERKING: Contacteer onze Technische Ondersteuningsafdeling en stuur ons de volgende logboeken als het probleem zich blijft voordoen nadat u alle bovenstaande stappen hebt uitgevoerd.