Hoe de internettoegang voor een specifiek apparaat pauzeren of hervatten met Bitdefender BOX

Met de Wi-Fi-pauzefunctie kunt u de internetverbinding pauzeren van apparaten die zijn verbonden met Bitdefender BOX. Dit artikel helpt u stap voor stap de Wi-Fi-pauzefunctie van Bitdefender BOX te gebruiken om de internettoegang van elk apparaat in uw netwerk te stoppen en te hervatten. U kunt de toegang van het apparaat tot Wi-Fi regelen via de Bitdefender Central-app door de onderstaande stappen te volgen.

1. Open de Bitdefender Central-app die op uw smartphone is geïnstalleerd en ga naar het pictogram "Apparaten" onder aan het scherm.

Bitdefender Central

2. Selecteer in de lijst met apparaten het apparaat waarvoor u het internet wilt pauzeren of hervatten. Ter illustratie hebben we een Android-telefoon gekozen.

Hoe de internettoegang voor een apparaat pauzeren met Bitdefender BOX

3. Zodra u een apparaat hebt gekozen, tikt u op het Wi-Fi-pictogram dat in deze afbeelding is gemarkeerd om de toegang van het apparaat tot Wi-Fi onmiddellijk te stoppen. Door nogmaals op het pictogram te tikken wordt de Wi-Fi hervat. Zo eenvoudig is het!

Hoe de internettoegang voor een apparaat pauzeren met Bitdefender BOX