Bitdefender installeren op al uw apparaten (Windows, macOS, Android, iOS)

In dit artikel laten we u zien hoe u Bitdefender installeert op Windows-pc's, Macs, smartphones en tablets met Android of iOS.

Zorg er voorafgaand aan de installatie voor dat het Bitdefender-abonnement actief is in uw Central-account, zodat het product dat u installeert de geldigheid van uw account kan ophalen. Als u hulp nodig hebt bij het activeren van uw abonnement, raadpleegt u dit artikel - Een Bitdefender-abonnement activeren.

Klik op een sectie voor meer informatie.

Dat is alles! Uw apparaten zijn nu beschermd tegen digitale gevaren.