Hoe installeer je Bitdefender op al je apparaten (Windows, macOS, Android, iOS)?

Het installeren van Bitdefender op al uw apparaten, waaronder Windows-pc's, Macs, smartphones en tablets met Android of iOS, is een eenvoudig proces.

Install Bitdefender on all devices

Zorg er vóór de installatie voor dat het Bitdefender-abonnement actief is in uw Bitdefender Central-account zodat het product dat u installeert zijn geldigheid kan ophalen uit uw account. Als u hulp nodig hebt bij het activeren van uw abonnement, raadpleeg dan dit artikel - Het Bitdefender-abonnement activeren.

Klik op de bijbehorende koppeling voor een stapsgewijze handleiding over hoe u Bitdefender installeert op deze verschillende apparaten:

Bitdefender installeren op Windows

Bitdefender installeren op Mac

Hoe Bitdefender installeren op Android

Hoe Bitdefender installeren op iOS