Hoe schakel ik Safepay in Bitdefender 2016 uit

Bitdefender Safepay™ is een beveiligde browser, die een verzegelde omgeving biedt, ontworpen om uw internetbankieren, e-shopping en andere soorten online transacties privé en veilig te houden. Voor de beste privacybeveiliging is Bitdefender Portefeuille geïntegreerd in Bitdefender Safepay™ om uw gegevens te beveiligen wanneer u naar privé online plaatsen gaat.

Als u Safepay niet wilt gebruiken, kunt u het uitschakelen via de onderstaande stappen:

1. Open de Bitdefender-interface en klik op de knop Safepay .

1674 1

2. Klik op het hamburgermenu in het menu rechtsboven en klik vervolgens op Instellingen.

1674 2

3. Kies in het uitklapmenu Algemene Instellingen Bitdefender Safepay™ niet gebruiken.

1674 3

4. Sluit het Safepay-venster door op de knop 'X' rechtsboven te klikken. U zult niet meer worden gevraagd om Safepay te gebruiken wanneer u een website voor internetbankieren opent.