Bitdefender 2015 verwijderen

Volg deze stappen indien u Bitdefender 2015 moet verwijderen:

In Windows XP:

1. Klik op Start, ga naar Configuratiescherm en dubbelklik op Programma's Toevoegen/Verwijderen.

2. Vind Bitdefender 2015 en selecteer Verwijderen.

3. Klik op Verwijderen om verder te gaan.

4. Bij deze stap moet u een van de twee beschikbare opties kiezen (Ik wil het opnieuw installeren of Ik wil het permanent verwijderen), om Bitdefender volledig te verwijderen. Klik daarna op Volgende.

5. Wacht tot het verwijderen is voltooid en start vervolgens uw systeem opnieuw op.

In Windows Vista en Windows 7:

1. Klik op Start, ga naar Configuratiescherm en dubbelklik op Programma's en Functies.

2. Vind Bitdefender 2015 en selecteer De-installeren.

3. Klik op Verwijderen om verder te gaan.

4. Bij deze stap moet u een van de twee beschikbare opties kiezen (Ik wil het opnieuw installeren of Ik wil het permanent verwijderen), om Bitdefender volledig te verwijderen. Klik daarna op Volgende.

5. Wacht tot het verwijderen is voltooid en start vervolgens uw systeem opnieuw op.

In Windows 8 & Windows 8.1:

1. Zoek vanuit het Windows-startscherm Configuratiescherm (u kunt bijvoorbeeld rechtstreeks in het startscherm "Configuratiescherm" beginnen ingeven) en klik vervolgens op de icoon ervan.

2. Klik op Een programma verwijderen of Programma's en Functies.

3. Vind Bitdefender 2015 en selecteer De-installeren.

4. Klik op Verwijderen om verder te gaan.

5. Bij deze stap moet u een van de twee beschikbare opties kiezen (Ik wil het opnieuw installeren of Ik wil het permanent verwijderen), om Bitdefender volledig te verwijderen. Klik daarna op Volgende.

6. Wacht tot het verwijderen is voltooid en start vervolgens uw systeem opnieuw op.

7. Om er zeker van te zijn dat alles correct verwijderd wordt, raden we aan ons specifiek programma voor de-installatie te gebruiken. Download het van deze locatie en voer het dan uit op uw systeem:

OPMERKING: Tijdens de de-installatie zoekt het programma voor de-installatie in de computer naar alle vorige Bitdefender-versies die mogelijk geïnstalleerd zijn op de computer. Als het een bepaalde versie niet vindt (bijv. Bitdefender 2008), wordt er een rode X weergegeven in het venster; dit is perfect normaal gedrag.