Consumer Support » Hoe kan ik een profiel aanmaken en apparaten aan toevoegen

Hoe kan ik een profiel aanmaken en apparaten aan toevoegen

1. Ga vanuit de Bitdefender Central-app naar Gebruikers.

2. Tik op het + teken in de rechterbovenhoek.

3. Kies om te importeren vanuit Contacten of Nieuwe gebruiker toevoegen.

4. Stel een naam in voor de gebruiker en tik op Volgende.

5. Bij de volgende stap kunt u kiezen om een telefoon toe te voegen of een nieuwe te nemen. U heeft ook de optie om deze stap over te slaan.

6. In de laatste fase kunt u een telefoonnummer, e-mailadres en een geboortedatum voor de gebruiker invoeren. Tik op Opslaan als je klaar bent.

7. Als u klaar bent, ziet u het nieuwe profiel in de lijst. Om een apparaten toe te voegen, tik op Apparaat toewijzigen en kies een van de beschikbare opties (het toont alleen apparaten die niet aan een profiel zijn toegewezen).

8. Kies apparaten die u wilt toevoegen en tik vervolgens op Opslaan in de linkerbovenhoek.

Popular tutorial videos icon