Bitdefender VPN maakt geen verbinding op Android

Probeert met de Bitdefender VPN Android-app verbinding te maken, maar gebeurt er niets zonder een foutmelding te krijgen? Maak u geen zorgen, we zijn er om u te helpen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het probleem kunt oplossen, zodat u weer op het internet kunt surfen zonder de privacy te benadrukken.

Android staat niet toe dat meer dan één VPN actief is: als de smartphone of tablet al verbonden is met een VPN-app, is een tweede gelijktijdige verbinding vanaf Bitdefender VPN niet mogelijk. Zorg er daarom voor dat u de verbinding met een andere VPN verbreekt voordat u probeert verbinding te maken met Bitdefender VPN.

Op Android 7 en hoger wil je misschien een functie bekijken die Always-on VPN heet. Als Always-on is ingeschakeld voor een andere VPN-app die op het apparaat is geïnstalleerd, blokkeert deze alle netwerkverbindingen die die VPN niet gebruiken, inclusief Bitdefender VPN. Om dit probleem op te lossen, schakelt u de optie Always-on VPN uit voor alle VPN-applicaties die op uw apparaat zijn geïnstalleerd. Deze stapsgewijze handleiding leidt u door het hele proces:

1. Open de Instellingensettings 1 van de app op uw telefoon.

2. Tik op Netwerk en internet. Afhankelijk van het apparaat model kan de naam variëren - bijv. Wi-Fi en internet, Wi-Fi en netwerk, enz.

3. Tik op VPN. Als je het niet kunt vinden, zoek dan naar "VPN".

4. Tik op Instellingen settings 1 naast de naam van elke VPN-app in deze lijst.

5. Schakel Always-on VPN uit als het is ingeschakeld voor een VPN behalve de Bitdefender-app.