Hoe schakelt u alle modules in Bitdefender 2020 uit

In dit artikel zullen we u tonen hoe alle modules in Bitdefender 2020 uitgeschakeld worden.

Als het Bitdefender-product dat u gebruikt niet alle onderstaande functies bevat, schakel dan enkel de beschikbare functies uit.

Haal de Bitdefender-interface op en krijg toegang tot Bescherming

1. Klik op Instellingen in de ANTIVIRUS-module. Schakel in het tabblad Shield de schakelaar naast Bitdefender Shield UIT. Wanneer het u gevraagd wordt, kies dan uit het uitklapmenu om dit permanent gedesactiveerd te houden of tot het systeem herstart. Druk op OK om te bevestigen.

2. Gebruik in het tabblad Drives en apparaten het uitklapmenu om gedeactiveerd te selecteren voor:

· Cd & dvd scannen

· Usb-sticks scannen

· Ingedeelde netwerkschijven scannen

3. Terug naar Bescherming. Zet de schakelaar in de module FIREWALL op UIT.

4. Zet in de module ADVANCED THREAT DEFENSE de schakelaar op UIT.

5. Zet de schakelaar in de module ANTISPAM op UIT.

6. Zet de schakelaar in de module VEILIGE BESTANDEN op UIT.

7. Schakel de schakelaar in de module RANSOMWARE-REMEDIËRING UIT.

8. Zet in de module KWETSBAARHEID de schakelaar op UIT.

9. Klik in de module PREVENTIE VAN ONLINE BEDREIGINGEN op Instellingen. In het tabblad Webbeveiliging, uitschakelen:

· Preventie tegen Webaanvallen

· Search Advisor

· Versleutelde webscan

· Bescherming tegen fraude

· Bescherming tegen phishing.

10. Ga naar het tabblad Preventie netwerkbedreiging, en zet dan de schakelaar UIT.

Krijg toegang tot Beveiliging

1. Zet de schakelaar in de module WALLET op UIT.

2. Klik op Instellingen in de module WEBCAM BEVEILIGING. Schakel de Webcambeveiliging UIT in het Webcam-tabblad.

3. Ga naar het tabblad Microfoon en schakel dan de microfoonmonitor UIT.

4. Terug naar Privacy. Zet de schakelaar in de ANTI-TRACKER module op UIT.

5. Klik in de VPN-module op VPN Openen en druk op DECONNECTEREN als deze verbonden is.

6. Klik op Configureren onder PARENTAL ADVISOR. Bitdefender Central zal starten in uw standaard webbrowser. Meld u aan als dat wordt gevraagd. Druk op het kindprofiel dat gekoppeld is aan uw apparaat en kies Apparaten. Als de naam van uw PC voorkomt in de lijst, klik naast Gecontroleerd door Ouderlijk Toezicht, dan Niet toewijzen