Verwijderingsprogramma’s (de-installatieprogramma’s) voor veelvoorkomende antivirussoftware

De onderstaande links dienen om andere beveiligingsoplossingen te verwijderen voordat u Bitdefender op uw systeem installeert. Contacteer de verkoper van de software voor ondersteuning indien u problemen ondervindt met enige van de onderstaande tools.

• Om te de-installeren moet u de link volgen die gekoppeld is aan de antivirussoftware die momenteel geïnstalleerd is op uw computer, en de instructies van de website volgen.

• Eens de de-installatie afgerond is, moet u uw computer herstarten. Daarna moet u de stappen van de Bitdefender-installatie volgen.

Avast

AVG

Avira

BullGuard

Comodo Internet Security

Dr. Web

eScan

ESET

FRISK F-PROT Antivirus voor Windows

F-Secure

G Data

Kaspersky

K7 Total Security

LavaSoft

Malwarebytes

McAfee

Microsoft Security Essentials

Norman Virus Control/Norman Security Suite

Norton (Symantec) – After running the tool, click on Advanced Options and select “Remove only

Norton Studio

Panda

Panda Cloud Internet Protection

Pareto Logic

Rapport

SpyBot Search & Distroy

Sophos

Trend Micro

Trend Micro Titanium

Trend Micro Worry-Free Business Security Agent

Vipre (Sunbelt Software)

Webroot

Windows Live OneCare

Zone Alarm

OPMERKING: Bitdefender kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of verlies van data als gevolg van of tijdens de de-installatie van antivirussoftware.