Hoe configureert u Bitdefender Parental Advisor

Met Bitdefender Parental Advisor kunt u voor uw kinderen de toegang tot het Internet en specifieke toepassingen beperken, om te voorkomen dat ze ongepaste inhoud bekijken wanneer u niet in de buurt bent.

Om deze functie te configureren:

1. Klik op de icoon Privacy in de linkerzijbalk van de Bitdefender-interface.

2. Klik op de actieknop Parental Advisor.

3. Daarna wordt u doorgestuurd naar de webpagina van uw Bitdefender-account.

OPMERKINGZorg ervoor dat u ingelogd bent met uw inloggegevens.

4. Als u geen profiel voor uw kinderen hebt ingegeven, klik dan op KINDPROFIEL TOEVOEGEN om uw eerste profiel toe te voegen. Anders klikt u op  PROFIEL TOEVOEGEN  in het rechtergedeelte van het venster MIJN KINDEREN.

Nieuwe Parental Advisor 5

5. In het nieuwe venster kunt u de naam en de geboortedatum in de overeenkomstige velden invoeren. Eens u gedaan hebt, klik dan op VOLGENDE STAP.

Nieuwe Parental Advisor 6

OPMERKING: Op basis van ontwikkelingsnormen voor kinderen laadt de instelling van de geboortedatum van het kind automatisch de specificaties die geschikt beschouwd worden voor zijn leeftijdscategorie.

6. Selecteer het apparaat van uw kind uit de beschikbare lijst en klik op OPSLAAN.

Nieuwe Parental Advisor 7

OPMERKING: Parental Advisor wordt automatisch geïnstalleerd als het geselecteerde apparaat een abonnement Bitdefender Total Security of een abonnement Bitdefender Internet Security heeft.

OPMERKING: Indien hij een Windows-apparaat heeft, hebt u een abonnement Bitdefender Total Security of Bitdefender Internet Security nodig. Lees onze volledige gids hier voor meer informatie over het installatieproces.

Indien het apparaat van uw kind geen Bitdefender-product met de functie Parental Advisor heeft, klik dan op APPARAAT TOEVOEGEN en voer het e-mailadres in dat vanaf dat apparaat toegankelijk is.

Hoe installeert u Bitdefender Parental Advisor voor Android-apparaten

Hoe installeert u Bitdefender Parental Advisor op iOS-apparaten