Hoe installeert u Bitdefender Parental Advisor op iOS

Kies een van de onderstaande methoden om Bitdefender Parental Advisor te installeren op uw iOS-apparaat:

Installeer vanaf Bitdefender Central

1. Ga naar Bitdefender Central en log in op uw account.

2. Ga naar het scherm Mijn Apparaten.

3. Klik op de icoon +.

PA for iOS 1

4. Selecteer Bitdefender Parental Advisor uit de lijst.

5. Klik op GA NAAR APP STORE.

PA for iOS 2

6. Klik op de knop Installeren.

PA for iOS 3

7. Open de Parental Advisor app nadat de installatie is afgerond.

8. Er wordt een introductiewizard weergegeven met details over de producteigenschappen. Tik op Volgende om verder te gaan.

9. Meld u aan bij uw Bitdefender-account met uw e-mailadres en wachtwoord.

10. Geef toestemming voor toegang tot de locatie van het apparaat, zodat Bitdefender het kan vinden.

PA for iOS 5

11. Geef de app toestemming om meldingen te verzenden.

PA for iOS 4

12. U kunt nu Bitdefender Parental Advisor voor iOS gebruiken.

PA for iOS 6

Installeer vanuit de App Store

1. Ga naar de App Store en zoek Bitdefender Parental Advisor.

2. Selecteer Bitdefender Parental Advisor en klik vervolgens op de knop Installeren.

PA for iOS 3

3. Open de app Parental Advisor nadat de installatie is afgerond.

4. Er wordt een introductiewizard weergegeven met details over de producteigenschappen. Tik op Volgende om verder te gaan.

5. Meld u aan bij uw Bitdefender-account met uw e-mailadres en wachtwoord.

6. Geef toestemming voor toegang tot de locatie van het apparaat, zodat Bitdefender het kan vinden.

PA for iOS 5

7. Geef de app toestemming om meldingen te verzenden.

PA for iOS 4

8. U kunt nu Bitdefender Parental Advisor voor iOS gebruiken.

PA for iOS 6