Hoe installeert u Bitdefender Parental Control op uw Android-apparaat

Met Bitdefender Parental Control kunt u voor uw kinderen de toegang tot het Internet en specifieke toepassingen beperken, om te voorkomen dat ze ongepaste inhoud bekijken wanneer u niet in de buurt bent.

Volg de onderstaande stappen om het te installeren op uw mobiel Android-apparaat:

1. Ga op uw mobiel apparaat naar de app Google Play Store.

2. Geef in de zoekbalk bovenaan uw scherm Bitdefender Parental Control in.

Install Android Parental (14)

3. Tik op Bitdefender Parental Control en klik vervolgens op Installeren.

Install Android Parental (13)

4. Open de app en klik op VERDERGAAN.

Install Android Parental (12)

5. Vink het vakje aan naast "Ik ga akkoord met de Abonnementsovereenkomst" en tik vervolgens op DOORGAAN.

Install Android Parental (9)

6. Log in met uw Central-account.

Install Android Parental (11)

7. Om het meeste uit Bitdefender Parental Control te halen, raden we aan om het alle benodigde rechten te verlenen. Schakel eerst Toegankelijkheid in. Tik op AANZETTEN.

Install Android Parental (8)

8. Selecteer in het scherm Toegankelijkheid Ouderlijk toezicht, tik op de schakelaar ernaast en tik vervolgens op OK. Ga daarna terug naar de app Ouderlijk toezicht.

9. Sta vervolgens Gebruikstoegang toe. Dit is nodig om de apps van uw kind te volgen. Tik op TOESTAAN.

Install Android Parental (7)

10. Selecteer in het scherm Gebruikstoegang Parental Control en tik vervolgens op de schakelaar ernaast om toegang te verlenen. Ga terug naar de Ouder-app.

11. Activeer de Apparaatbeheerfunctie. Tik op ACTIVEREN. Schakel vervolgens in het volgende scherm Apparaatbeheer in voor ouderlijk toezicht.

Install Android Parental (6)

12. Verleen vervolgens alle benodigde toestemmingen. Tik op TOESTAAN. U wordt gevraagd om vijf toestemmingen te verlenen. Tik op ALLOW voor elk van hen.

Install Android Parental (5)

Install Android Parental (4)

13. Wijs het apparaat toe aan een kinderprofiel en tik vervolgens op VOLGENDE.

Install Android Parental (2) 2

14.Tik op OK. Ouderlijk toezicht is nu met succes geïnstalleerd. Volg de hier gegeven instructies om een kindprofiel te maken.