Hoe kan ik Bitdefender Parental Advisor op macOS installeren?

In dit artikel laten wij u zien hoe u eenvoudig Bitdefender Parental Advisor op een Apple-apparaat met macOS kunt installeren.

1. Ga naar Bitdefender Central en log in op uw account.

2. Ga naar het venster Parental Advisor.

OPMERKING: Als u nog geen kindprofiel hebt toegevoegd, volg dan de onderstaande stappen:

• Klik op KINDPROFIEL TOEVOEGEN om uw eerste profiel toe te voegen.

PADV 1

• In het nieuwe venster kunt u de naam en de geboortedatum in de overeenkomstige velden invoeren. Eens u gedaan hebt, klik dan op VOLGENDE STAP.

PADV 2

Op basis van ontwikkelingsnormen voor kinderen laadt de instelling van de geboortedatum van het kind automatisch de specificaties die geschikt beschouwd worden voor zijn leeftijdscategorie.

• Klik op OPSLAAN.

3. Klik in het kindprofiel op Parental Advisor op een apparaat installeren.

PADV 3

4. Klik op APPARAAT TOEVOEGEN.

PADV 4

5. Selecteer macOS.

6. Klik op VOLGENDE STAP.

PADV 5

7. Klik op BEVEILIGINGSPRODUCT DOWNLOADEN.

PADV 6

8. Open het gedownloade bestand en installeer Bitdefender Antivirus for Mac door de aanwijzingen te volgen die in dit artikel worden gepresenteerd (u kunt beginnen met Stap 5).

9. Ga terug naar uw Central-account en ga weer naar het venster Parental Advisor.

10. Klik in het kindprofiel op de knop Instellingen instellingen central en selecteer dan Apparaten.

PADV 7

11. Selecteer het apparaat waarop u Antivirus voor Mac hebt geïnstalleerd. Klik op OPSLAAN.

PADV 8

12. Op dit punt wordt u op de hoogte gebracht dat een door Bitdefender getekende systeemextensie geblokkeerd werd. Dit komt niet door een fout. Klik op OK.

Installeer AVfM 6

De melding verschijnt omdat er een nieuwe functie werd ingevoerd bij macOS 10.13 High Sierra. Door deze functie worden enkel kernelextensies (KEXT) die door de gebruiker werden goedgekeurd, op een systeem geladen. Wanneer er een verzoek wordt gedaan om een extensie te laden die de gebruiker nog niet heeft goedgekeurd, wordt het laadverzoek geweigerd en geeft macOS een melding die lijkt op de melding hierboven.

13. Klik op het Apple-logo in de linkerbovenhoek en selecteer dan Systeemvoorkeuren.

14. Ga naar Beveiliging & Privacy.

15. Klik op de knop Toestaan in het onderste gedeelte van het venster.

sierra1

AVfM 8 installeren

16. Of selecteer Bitdefender SRL uit de lijst en klik op OK.

AVfM 9 installeren

Bitdefender Parental Advisor wordt nu op uw apparaat geactiveerd.