Het systeem is besmet (Hoe genereert u een BDsys-logboek?)

Als uw pc geïnfecteerd lijkt te zijn, maar als Bitdefender geen malware detecteert, vul dan het Online Formulier Klantendienst in. Zorg dat u de volgende informatie aan ons voorziet, zodat we de oorzaak volledig kunnen begrijpen en we snel een oplossing kunnen bieden:

OPMERKING: Deze informatie wordt enkel gebruikt om malware te analyseren en wordt dienovereenkomstig behandeld.

1. Sla het BDSYS-hulpprogramma op een locatie naar keuze op:

2. Zorg dat u alle actieve applicaties sluit en voer vervolgens “BDSysLog_i.exe” uit; Selecteer Toestaan om de applicatie te laten verbinden, indien u een firewall-melding krijgt;

3. Klik op de knop "Logboek Aanmaken" om het genereren van het logboek op te starten; De vooruitgangsbalk toont aan dat het hulpmiddel het rapport aan het samenstellen is;

BDsys-logboek

4. Wanneer het venstertje met de melding "Logboek Opgeslagen" verschijnt, dan is het rapport volledig en is er een nieuw bestand met de naam “bdsyslog.zip” verschenen op uw Bureaublad;

5. Voeg het bestand “bdsyslog.zip” als bijlage toe aan uw ticket (indien u een open ticket hebt) of vestuur het bestand via ons contactformulier.