Hoe maakt u een schermafdruk

Afhankelijk van uw situatie kunt u via de onderstaande stappen een schermafdruk maken van een bepaalde melding of situatie.

OPMERKING: De knop Print Screen kan ook PrtScnPrntScrnPrint Scr of iets gelijkaardigs heten. Op de meeste toetsenborden staat deze toets tussen de toetsen F12 en Scroll Lock. Op toetsenborden van laptops is het mogelijk dat u op de toets Fn of Function moet drukken om naar de functie schermafdruk te gaan. U krijgt geen bevestiging dat de schermafdruk is gemaakt.