Hoe draag ik mijn Wallet over naar Bitdefender Password Manager?

Dit artikel laat u zien hoe u wachtwoorden die zijn opgeslagen in de Wallet-module kunt overbrengen naar een Comma-Separated Values ​​(CSV)-bestand om uw inloggegevens eenvoudig over te dragen naar de nieuwe Bitdefender Password Manager-toepassing. We bieden een hulpprogramma dat Wallet-gegevens exporteert in een formaat dat wordt herkend door Password Manager.

Belangrijk: U moet de Wallet-database eenmalig exporteren en importeren in Bitdefender Password Manager. Na de overdracht zal Password Manager al uw wachtwoorden Cloud-synchroniseren naar al uw apparaten - zodat u ze altijd en overal kunt openen. Herhaal de onderstaande stappen niet telkens wanneer u de nieuwe Password Manager installeert of een van de wachtwoorden wijzigt.

Kies om te beginnen de stap waarbij je hulp nodig hebt:

Gefeliciteerd, je hebt alle stappen met succes doorlopen!