Een Portefeuille exporteren en importeren in Bitdefender 2018

Het is niet gemakkelijk om alle wachtwoorden te onthouden voor uw online accounts. En als u niet voorzichtig bent wanneer u online surft, kunnen uw persoonlijke gegevens, zoals uw e-mailadressen of identificatiegegevens voor instant messaging, in gevaar komen.

De functie Wachtwoordbeheerder in Bitdefender 2018 helpt u bij het bijhouden van uw wachtwoorden, beschermt uw privacy en zorgt voor een veilige online surfervaring. Door het gebruik van een enkel masterwachtwoord om naar uw gegevens te gaan, maakt Wachtwoordbeheerder het gemakkelijk voor u om uw wachtwoorden veilig te houden in een Portefeuille.

Bitdefender geeft u de mogelijkheid om een Portefeuille te Exporteren of te Importeren.

OPMERKINGOm de link Portefeuille Exporteren beschikbaar te maken, moet u de Portefeuille eerst openen.

Volg deze stappen om uw Portefeuille te Exporteren:

1. Klik op de icoon Privacy in de linkerzijbalk van de Bitdefender-interface.

2. Klik op de link FUNCTIES WEERGEVEN.

3. Selecteer in de module WACHTWOORDMANAGER Mijn Portefeuilles.

Al uw portefeuilles worden weergegeven in een veld.

4. Klik, in het veld dat overeenkomt met de portefeuille die u wilt exporteren, op de knop in de rechterbovenhoek en selecteer Exporteren.

PassManager 1

5. Selecteer de map waarnaar u de Portefeuille wilt exporteren en klik op Opslaan.

U kunt ook een bestaande database Importeren indien u eerder Portefeuille gebruikte op uw systeem.

OPMERKING: Een database wordt weergegeven door een .db bestand. Om het succesvol te importeren, moet u het wachtwoord ingeven dat u in het verleden voor de specifieke Portefeuille hebt gebruikt.

Om een bestaande database te importeren, moet u:

1. Klik op de icoon Privacy in de linkerzijbalk van de Bitdefender-interface.

2. Klik op FUNCTIES WEERGEVEN.

3. Klik in de module PORTEFEUILLE op Nieuwe portefeuille aanmaken.

4. Klik op de knop Vanuit doel.

PassManager 2 2

5. Zoek de locatie van uw portefeuilledatabase en selecteer deze (het .db bestand).

6. Klik op Openen.

7. Geef uw Portefeuille een naam en voer het wachtwoord in dat bij de aanmaak werd toegekend.

8. Klik op Importeren.

9. Selecteer de programma's waarvan u wilt dat de Portefeuille de inloggegevens importeert en klik dan op de knop Voltooien.