Hoe draag ik mijn Wallet over naar Bitdefender Password Manager?

Dit artikel laat u zien hoe u uw Wallet gegevens kunt exporteren en verplaatsen naar de nieuwe Bitdefender Password Manager-app.

Belangrijk: U moet de Wallet-database eenmalig exporteren en importeren in Bitdefender Password Manager. Na de overdracht zal Password Manager al uw wachtwoorden Cloud-synchroniseren naar al uw apparaten - zodat u ze altijd en overal kunt openen. Herhaal de onderstaande stappen niet telkens wanneer u de nieuwe Password Manager installeert of een van de wachtwoorden wijzigt.

Kies om te beginnen de stap waarbij je hulp nodig hebt:

Gefeliciteerd, je hebt alle stappen met succes doorlopen!