Een Portefeuille exporteren en importeren in Bitdefender

Het is niet gemakkelijk om alle wachtwoorden te onthouden voor uw online accounts. En als u niet voorzichtig bent wanneer u online surft, kunnen uw persoonlijke gegevens, zoals uw e-mailadressen of identificatiegegevens voor instant messaging, in gevaar komen.

De functie Wachtwoordbeheerder in Bitdefender helpt u bij het bijhouden van uw wachtwoorden, beschermt uw privacy en zorgt voor een veilige online surfervaring. Door het gebruik van een enkel masterwachtwoord om naar uw gegevens te gaan, maakt Wachtwoordbeheerder het gemakkelijk voor u om uw wachtwoorden veilig te houden in een Portefeuille.

Bitdefender geeft u de mogelijkheid om een Portefeuille te Exporteren of te Importeren.

Importeer een bestaande database

Om een plaatselijk opgeslagen database te importeren:

1. Klik in het navigatiemenu in de Bitdefender-interface op Privacy.

2. Klik in het venster WACHTWOORDBEHEERDER op Instellingen.

3. Klik in het venster Mijn portefeuilles op Portefeuille toevoegen.

4. Klik op Een bestaande database importeren.

5. Ga op uw apparaat naar de locatie waar u de Portefeuilledatabase hebt opgeslagen en selecteer het.

6. Klik op Openen.

7. Geef uw Portefeuille een naam en voer het wachtwoord dat bij de aanmaak werd toegekend, in.

8. Klik op Importeren.

9. Selecteer de programma's van waaruit u de Portefeuille legitimatiebewijzen wenst te laten importeren, en klik dan op de knop Voltooien.

De Portefeuille-database exporteren

Uw Portefeuilledatabase exporteren:

De Portefeuille moet geopend zijn om de Exporteren-optie beschikbaar te maken. Indien de portefeuille die u moet exporteren, vergrendeld is, klikt u op PORTEFEUILLE ACTIVEREN en voert u het wachtwoord in dat werd aangemaakt van bij het begin.

1. Klik in het navigatiemenu in de Bitdefender-interface op Privacy.

2. Klik in het venster WACHTWOORDBEHEERDER op Instellingen.

3. Ga naar het venster Mijn portefeuilles.

4. Klik op de ••• -icoon op de gewenste portefeuille en selecteer vervolgens Exporteren.

5. Ga naar de locatie op uw apparaat waar u de Wallet-database wenst op te slaan en kies er vervolgens een naam voor.

6. Klik op Opslaan.