Een Portefeuille aanmaken in Bitdefender

Het is niet gemakkelijk om alle wachtwoorden te onthouden voor uw online accounts. En als u niet voorzichtig bent wanneer u online surft, kunnen uw persoonlijke gegevens, zoals uw e-mailadressen of identificatiegegevens voor instant messaging, in gevaar komen.

De functie Wachtwoordbeheerder in Bitdefender helpt u bij het bijhouden van uw wachtwoorden, beschermt uw privacy en zorgt voor een veilige online surfervaring. Door het gebruik van een enkel masterwachtwoord om naar uw gegevens te gaan, maakt Wachtwoordbeheerder het gemakkelijk voor u om uw wachtwoorden veilig te houden in een Portefeuille.

Voor een makkelijkere browserervaring kunt u als volgt een Portefeuilledatabase aanleggen:

Voor Bitdefender 2020 & 2019

1. Klik op het pictogram Privacy op de linkerzijbalk van de Bitdefender-interface.

2. Klik in het venster WACHTWOORD-BEHEER op Nieuwe Wallet maken.

3. Klik op de knop Nieuw aanmaken.

4. Typ de vereiste informatie in de bijbehorende velden.

Wallet label - typ een unieke naam voor uw Wallet-database.

Masterwachtwoord - typ een wachtwoord in voor uw Wallet.

Bevestigen - typ het wachtwoord dat u heeft ingesteld opnieuw in.

Hint - typ een hint om het wachtwoord te onthouden.

5. Klik op Doorgaan.

6. Bij deze stap kunt u ervoor kiezen om uw informatie in de cloud op te slaan. Als u Nee selecteert, blijft de info lokaal op uw apparaat opgeslagen. Kies de gewenste optie en klik vervolgens op Doorgaan.

7. Selecteer de webbrowser waaruit u referenties wilt importeren.

8. Klik op Voltooien.

Voor Bitdefender 2018

1. Klik op de icoon privacy1 in de linkerzijbalk van de Bitdefender-interface.

2. Klik op de link FUNCTIES WEERGEVEN.

Portefeuille 1 aanmaken

3. In het paneel WACHTWOORDMANAGER klikt u op Nieuwe Portefeuille Aanmaken.

Portefeuille 2 aanmaken

4. Klik op de knop Nieuw aanmaken.

Portefeuille 3 aanmaken

5. Typ de vereiste informatie in de overeenkomende velden.

Portefeuillelabel – geef een unieke naam in voor uw Portefeuilledatabase.

Masterwachtwoord – geef een wachtwoord in voor uw Portefeuille.

Wachtwoord herhalen – geef het wachtwoord opnieuw in.

Tip – geef een tip in om het wachtwoord te herinneren.

Portefeuille 4 aanmaken

6. Klik op Verdergaan.

7. In deze stap kunt u kiezen om uw informatie in de cloud op te slaan. Selecteert u Nee, blijft de info lokaal bewaard op uw toestel. Kies de gewenste optie en klik daarna op Verdergaan.

Portefeuille 5 aanmaken

8. Selecteer de webbrowser waarvan u de gegevens van wilt importeren.

Portefeuille 6 aanmaken

9. Klik op Voltooien.