Een Portefeuille aanmaken in Bitdefender

Het is niet gemakkelijk om alle wachtwoorden te onthouden voor uw online accounts. En als u niet voorzichtig bent wanneer u online surft, kunnen uw persoonlijke gegevens, zoals uw e-mailadressen of identificatiegegevens voor instant messaging, in gevaar komen.

De functie Wachtwoordbeheerder in Bitdefender 2018 helpt u bij het bijhouden van uw wachtwoorden, beschermt uw privacy en zorgt voor een veilige online surfervaring. Door het gebruik van een enkel masterwachtwoord om naar uw gegevens te gaan, maakt Wachtwoordbeheerder het gemakkelijk voor u om uw wachtwoorden veilig te houden in een Portefeuille.

Voor een makkelijkere browserervaring kunt u als volgt een Portefeuilledatabase aanleggen:

1. Klik op de icoon privacy1 in de linkerzijbalk van de Bitdefender-interface.

2. Klik op de link FUNCTIES WEERGEVEN.

Portefeuille 1 aanmaken

3. In het paneel WACHTWOORDMANAGER klikt u op Nieuwe Portefeuille Aanmaken.

Portefeuille 2 aanmaken

4. Klik op de knop Nieuw aanmaken.

Portefeuille 3 aanmaken

5. Typ de vereiste informatie in de overeenkomende velden.

Portefeuillelabel – geef een unieke naam in voor uw Portefeuilledatabase.

Masterwachtwoord – geef een wachtwoord in voor uw Portefeuille.

Wachtwoord herhalen – geef het wachtwoord opnieuw in.

Tip – geef een tip in om het wachtwoord te herinneren.

Portefeuille 4 aanmaken

6. Klik op Verdergaan.

7. In deze stap kunt u kiezen om uw informatie in de cloud op te slaan. Selecteert u Nee, blijft de info lokaal bewaard op uw toestel. Kies de gewenste optie en klik daarna op Verdergaan.

Portefeuille 5 aanmaken

8. Selecteer de webbrowser waarvan u de gegevens van wilt importeren.

Portefeuille 6 aanmaken

9. Klik op Voltooien.