Een Portefeuille aanmaken in Bitdefender

Het is niet gemakkelijk om alle wachtwoorden te onthouden voor uw online accounts. En als u niet voorzichtig bent wanneer u online surft, kunnen uw persoonlijke gegevens, zoals uw e-mailadressen of identificatiegegevens voor instant messaging, in gevaar komen.

De functie Wachtwoordbeheerder in Bitdefender helpt u bij het bijhouden van uw wachtwoorden, beschermt uw privacy en zorgt voor een veilige online surfervaring. Door het gebruik van een enkel masterwachtwoord om naar uw gegevens te gaan, maakt Wachtwoordbeheerder het gemakkelijk voor u om uw wachtwoorden veilig te houden in een Portefeuille.

Voor een makkelijkere browserervaring kunt u als volgt een Portefeuilledatabase aanleggen:

1. Klik in het navigatiemenu in de Bitdefender-interface op Privacy.

2. Klik in het venster WACHTWOORDBEHEERDER op Instellingen.

3. Klik in het venster Mijn portefeuilles op Portefeuille toevoegen.

4. Klik op Aanmaken.

5. Typ de vereiste informatie in de overeenkomende velden.

• Portefeuillenaam - tik een unieke naam in voor de database van uw Portefeuille.

• Masterwachtwoord - tik een wachtwoord in voor uw Portefeuille.

• Hint - tik een hint in om het wachtwoord te herinneren.

6. Klik op Doorgaan.

7. Bij deze stap kunt u kiezen of uw informatie in de cloud wordt bewaard, door de schakelaar naast Synchroniseren voor al mijn apparaten te activeren. Kies de gewenste optie en klik daarna op Verdergaan.

8. Selecteer de webbrowser waarvan u de gegevens van wilt importeren.

9. Klik op Voltooien.