Bitdefender bijwerken

Wat is de nieuwste versie van Bitdefender?

De huidige versie van Bitdefender is uitgebracht op 26/04/2021. De versie is 25.0.19.74.

Opmerking: Als u het bovenstaande versie nummer niet heeft, moet u er rekening mee houden dat productupdates in fasen worden geleverd en dat de live versie uw pc mogelijk nog niet heeft bereikt. Zodra de productupdate 100% heeft bereikt, wordt deze automatisch gedownload en geïnstalleerd. Vervolgens zal Bitdefender een herstart van Windows aanvragen.

Klik op de optie hieronder om achter te komen hoe u de build-versie van uw Bitdefender-product kunt controleren en hoe u een handmatige update kunt uitvoeren.