Hoe kan ik Bitdefender op Windows bijwerken? Wat is de laatste versie?

Dit artikel biedt informatie over de build-versie die wordt geleverd met de nieuwste Bitdefender-productupdate. Het laat ook zien hoe u de Bitdefender-beveiligingsoplossing die op uw Windows-computer is geïnstalleerd, kunt bijwerken.

 

Wat is de nieuwste versie van Bitdefender?

Bitdefender vereist dagelijkse updates en werkt zijn handtekeningen meer dan eens per dag bij. Aan de andere kant worden productupdates die het versienummer veranderen niet zo vaak uitgebracht, meestal eens in de 4 weken, en ze zijn nodig om de prestaties van het product te verbeteren, nieuwe functies toe te voegen en de beveiliging te verbeteren. De huidige versie van Bitdefender werd uitgebracht op 28/02/2023. Het versienummer is 26.0.34.145 en bevat de nieuwste bugfixes en prestatieverbeteringen.

  Opmerking: Als u het bovenstaande versie nummer niet heeft, moet u er rekening mee houden dat productupdates in fasen worden geleverd en dat de live versie uw pc mogelijk nog niet heeft bereikt.

Zodra de productupdate 100% heeft bereikt, wordt deze automatisch gedownload en geïnstalleerd. Daarna zal Bitdefender een herstart van Windows aanbevelen om de laatste voordelen van de nieuwe versie te verkrijgen.

Bitdefender-update aanbeveling - Nu herstarten

 

Hoe kan ik de Bitdefender beveiligingsoplossing bijwerken die is geïnstalleerd op een Windows-pc?

Klik op de optie hieronder om achter te komen hoe u de build-versie van uw Bitdefender-product kunt controleren en hoe u een handmatige update kunt uitvoeren.