Laatste versie van Bitdefender & Handleiding voor updates

Dit artikel biedt informatie over de versie die wordt geleverd met de nieuwste Bitdefender-productupdate. Het laat ook zien hoe u de Bitdefender-beveiligingsoplossing die op uw Windows-computer is geïnstalleerd, kunt bijwerken.

Wat is de nieuwste versie van Bitdefender?

Bitdefender vereist dagelijkse updates en werkt zijn handtekeningen meer dan eens per dag bij. Aan de andere kant worden productupdates die het versienummer veranderen niet zo vaak uitgebracht, meestal eens in de 4 weken, en ze zijn nodig om de prestaties van het product te verbeteren, nieuwe functies toe te voegen en de beveiliging te verbeteren.

Het meest recente versienummer van Bitdefender is 27.0.35.146 en werd uitgebracht op 11/04/2024.

Wijzigingslogboek:

- Probleem verholpen waarbij een Bitdefender-proces vastliep.
- Probleem verholpen waarbij de Waarschuwingsmodus werd uitgeschakeld wanneer een app naar het volledige scherm ging.
- Safepay bijgewerkt voor verbeterde beveiliging.

Opmerking! Als uw Bitdefender een ander versienummer heeft, houd er dan rekening mee dat productupdates geleidelijk worden vrijgegeven. Zodra de geleidelijke update 100% bereikt, raadt Bitdefender u aan Windows opnieuw op te starten om van de nieuwe versie te genieten.

Handleiding voor updates

Klik op de optie hieronder om achter te komen hoe u de build-versie van uw Bitdefender-product kunt controleren en hoe u een handmatige update kunt uitvoeren.