Hoe voegt u websites toe aan de witte lijst/zwarte lijst van Safepay 2015

Standaard detecteert Bitdefender wanneer u naar een online banksite of online winkel in een willekeurige browser op uw computer surft en het vraagt u deze site te starten in Bitdefender Safepay.

1309 1

Volg de onderstaande stappen om een bepaalde website toe te voegen aan de Safepay witte lijst of zwarte lijst:

1. Open Bitdefender Safepay: open de Bitdefender-interface en klik op het paneel Safepay

1309 2

2. Klik in het nieuwe venster op het plusteken (+);

3. In de optie Bladwijzers die verschijnt, geeft u de url of de website (bijv. www.bitdefender.com) en de titel van de website in (bijv. Bitdefender). Klik dan op Creëren;

4. Klik nu op het kleine tandwiel rechts in het venster;

5. U zult zien dat de website toegevoegd wordt aan de lijst Safepay:

• Om toe te voegen aan de Witte lijst: U kunt Safepay instellen op “Automatisch openen” of “Elke keer vragen

• Om toe te voegen aan de Zwarte lijst: U moet op het pijltje naar beneden klikken en de optie “BitdefenderSafepay niet gebruiken” selecteren uit het uitklapmenu.

6. Klik op de knop X in de rechterbovenhoek van het venster om Safepay te sluiten.