Het NIEUWE Wi-Fi-profiel in Bitdefender 2017

E-mailberichten verzenden, gevoelige log-ingegevens invoeren of online winkelen terwijl u met onveilige draadloze netwerken verbonden bent, kan uw persoonlijke gegevens in gevaar brengen. Openbaar Wifi-profiel past de productinstellingen aan, zodat u online betalingen kunt uitvoeren en gevoelige informatie kunt gebruiken in een beveiligde omgeving.

Om Bitdefender te configureren zodat productinstellingen worden toegepast wanneer u verbonden bent met een onveilig draadloos netwerk:

1. Klik op de icoon Instellingen in de linkerzijbalk van de Bitdefender-interface.

2. Selecteer het tabblad Profielen.

3. Klik op de knop CONFIGUREREN in het gebied Openbaar Wifi-profiel.

4. We raden aan dat u Past de productinstellingen aan om de bescherming te stimuleren bij verbinding met een onveilig openbaar Wifi-netwerk aangevinkt laat.

5. Afhankelijk van uw eigen voorkeur, kunt u het selectievakje naast Safepay aanbevelen aanvinken of niet.

6. Klik op Opslaan.

OPMERKING: U kunt het profiel activeren door op de schakelaar te klikken naast de naam van het profiel.

Indien Profielen ingeschakeld is en u verbindt met een open of onbeveiligd netwerk, dan wordt het Openbaar Wifi-Profiel ingeschakeld, onafhankelijk van het profiel dat op dat moment geactiveerd is.

Terwijl u in het Openbaar Wifi-profiel werkt, is Bitdefender Total Security 2017 ingesteld om automatisch de volgende programma-instellingen uit te voeren:

• Zet bescherming tegen fraude AAN

• Zet bescherming tegen phishing AAN

• Zet SSL-Scan AAN

• Zet Active Threat Control AAN

• Zet Safepay automatische detectie bankwebsite AAN

• Zet Wifi-Hotspot bescherming tijdens het surfen met Safepay AAN

Het Openbaar Wifi-profiel wordt gedeactiveerd wanneer de gebruiker niet meer verbonden is met het onveilige (open) netwerk.