Wat moet ik doen als Safepay niet automatisch start?

Als Bitdefender Safepay niet automatisch start wanneer u naar uw bankwebsite gaat, vindt u hier oplossingen voor een snelle oplossing. Bitdefender detecteert standaard wanneer u naar een site voor online bankieren gaat in een browser op uw Windows-apparaat en vraagt ​​u om deze in Safepay te starten. Als Safepay u niet elke keer dat u een bankwebsite bezoekt via een pop-upvenster op de hoogte stelt of als een website niet automatisch wordt geopend in Safepay, volgt u de onderstaande stappen.

 

1. Schakel Safepay-meldingen in

Als Safepay u niet om een ​​bankwebsite vraagt, controleer dan of app-meldingen zijn ingeschakeld in Bitdefender. Safepay heeft deze functie nodig om te kunnen werken zoals ontworpen. Om de Safepay-meldingen in te schakelen:

  1. Klik op 'Privacy' in het navigatiemenu op de Bitdefender-interface.
  2. Klik in het deelvenster 'Safepay' op 'Instellingen'.
  3. Schakel op het tabblad 'Instellingen' de schakelaars naast 'Safepay-meldingen' en 'Bitdefender Safepay automatisch openen' in.

Wat te doen als Safepay niet automatisch start

 

2. Stel de website zo in dat deze automatisch wordt geopend in Safepay

Als u de automatische detectie van sommige of alle websites hebt uitgeschakeld, of Bitdefender detecteert eenvoudigweg bepaalde websites niet, maak dan een bladwijzer voor uw bankwebsites in Safepay en markeer ze om automatisch te openen in Safepay.

  1. Open de Bitdefender-interface en klik op Safepay om het te starten.
  2. Ga naar de site die u automatisch wilt openen in Safepay (bijv. www.bankofamerica.com)
  3. Druk op het sterretje ☆ op de adresbalk om de site in Safepay te bookmarken.
  4. Wanneer u dit doet, verschijnt er een vinkje onder de opgeslagen bladwijzer - 'Automatisch openen in Safepay'. Vink dat vakje aan als u wilt dat Safepay deze website automatisch opent en klik op 'Aanmaken'.
  5. Sluit Safepay af.

Wat te doen als Safepay niet automatisch start

Vanaf nu, wanneer u de website opent vanuit een andere browser, zal Bitdefender Safepay deze automatisch openen.