Hoe schakelt u Safepay uit in Bitdefender

Bitdefender Safepay™ is een beveiligde browser, een verzegelde omgeving, ontworpen om uw internetbankieren, e-shopping en andere soorten online transacties privé en veilig te houden.

Voor de beste privacybeveiliging werd Bitdefender Password Manager geïntegreerd in Bitdefender Safepay™ om uw identificatiegegevens te beveiligen wanneer u naar persoonlijke online locaties gaat.

Als u Safepay echter niet wilt gebruiken, kunt u het uitschakelen via de onderstaande stappen:

1. Open de hoofdinterface van Bitdefender.

2. Klik op de icoon Privacy om naar het menu Privacy te gaan.

3. Klik op Safepay.

4. Klik op het hamburgermenu in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen.

1849 eng 2

5. Kies Mij niet aanraden om Safepay te gebruiken uit het uitklapmenu Algemene instellingen.

1849 eng 3

6. Sluit het venster Safepay door op de knop X rechtsboven te klikken. U zult niet meer worden gevraagd om Safepay te gebruiken wanneer u een website voor internetbankieren opent.