Hoe schakelt u Safepay uit in Bitdefender

Bitdefender Safepay™ is een beveiligde browser, een verzegelde omgeving, ontworpen om uw internetbankieren, e-shopping en andere soorten online transacties privé en veilig te houden.

Voor de beste privacybeveiliging werd Bitdefender Password Manager geïntegreerd in Bitdefender Safepay™ om uw identificatiegegevens te beveiligen wanneer u naar persoonlijke online locaties gaat.

Als u Safepay echter niet wilt gebruiken, kunt u het uitschakelen via de onderstaande stappen:

1. Klik in het navigatiemenu in de Bitdefender-interface op Privacy.

2. Klik op Instellingen in het deelvenster SAFEPAY.

3. Safepay-notificaties uitschakelen.