Hoe ontvang ik een terugbetaling?

Bitdefender biedt een 30-dagen geld terug-garantie!

Indien u niet helemaal tevreden bent over uw Bitdefender-vernieuwing of nieuwe aankoop, dan is de eenvoudigste manier om een terugbetaling te krijgen ons Ondersteuningsteam te contacteren: dat kunt u hier. Vul het formulier in en wij helpen u graag verder met uw verzoek.

Wat gebeurt er als u het verzoek rechtstreeks naar ons stuurt

Alle terugbetalingsverzoeken worden door ons Commerciële Ondersteuningsteam behandeld binnen de 24-48 uur vanaf uw contact. Eens de terugbetaling opgestart wordt, kan het tot 5 werkdagen duren voordat het geld terug op uw rekening staat.

Wat gebeurt er wanneer u uw bank, de uitgever van uw kredietkaart of PayPal rechtstreeks contacteert om de terugboeking op te starten

Als u uw bank, de uitgever van uw kredietkaart of PayPal contacteert om de terugboeking op te starten, wordt er een lange procedure ingezet, waarbij de uiteindelijke oplossing pas na 90 tot 120 dagen wordt aangeboden. Daarom raden we aan dat u ons eerst contacteert, zo kunnen we sneller voor een oplossing zorgen. Klik hier om uw verzoek naar ons te sturen.

Krijg een beter inzicht in het terugboekingsproces

Terugboekingen zijn aanvragen van shoppers om fondsen rechtstreeks naar de bank/Paypal terug te storten. Deze kunnen enkel worden uitgevoerd indien de betaling via een krediet-/debetkaart of Paypal gebeurde.

• U start een geschil – het duurt maximaal 15 dagen voordat het verzoek 2Checkout / Digital River heeft bereikt (onze verwerkings- en betalingsverwerkers)

• 2Checkout antwoordt door de vereiste documenten aan de bank te verstrekken - de maximale  tijd is 90 dagen

• De bank stuurt de definitieve beslissing op basis van de ontvangen gegevens van zowel 2Checkout als u, de bank biedt een oplossing voor het geschil tot 30 dagen

• Onze betalingsverwerker is op de hoogte gebracht van de terugboekingsoplossing.

Was dit een nuttig artikel?
Rating: 1.0. From 1 vote.
Please wait...

Sorry about that

How can we improve it?

For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

Populaire instructievideo's