Hoe ontvang ik een terugbetaling?

Bitdefender biedt een 30-dagen geld terug-garantie!

Als u niet helemaal tevreden bent met uw Bitdefender-verlenging of met uw nieuwe aankoop, kunt u eenvoudig een terugbetaling ontvangen door contact op te nemen met uw leverancier of met ons klantenserviceteam. De klantenservice van Bitdefender kan alleen bestellingen terugbetalen die rechtstreeks via onze website zijn geplaatst. Als u uw Bitdefender via een andere verkoper hebt gekocht, neem dan contact met hen op voor terugbetalingsinstructies.

 

Wat gebeurt er als u het verzoek rechtstreeks naar ons stuurt

Alle terugbetalingsverzoeken van bestellingen die rechtstreeks via de officiële Bitdefender-website zijn geplaatst, worden behandeld door ons klantenserviceteam. Neem contact met ons op om het terugbetalingsproces te starten. Eens de terugbetaling opgestart wordt, kan het tot 5 werkdagen duren voordat het geld terug op uw rekening staat.

 

Wat gebeurt er wanneer u uw bank, de uitgever van uw kredietkaart of PayPal rechtstreeks contacteert om de terugboeking op te starten

Als u uw bank, de uitgever van uw kredietkaart of PayPal contacteert om de terugboeking op te starten, wordt er een lange procedure ingezet, waarbij de uiteindelijke oplossing pas na 90 tot 120 dagen wordt aangeboden. Daarom raden we aan dat u ons eerst contacteert, zo kunnen we sneller voor een oplossing zorgen. 

Terugboekingen zijn aanvragen van shoppers om fondsen rechtstreeks naar de bank/Paypal terug te storten. Deze kunnen enkel worden uitgevoerd indien de betaling via een krediet-/debetkaart of PayPal gebeurde.

• U start een geschil – het duurt maximaal 15 dagen voordat het verzoek 2Checkout / Digital River heeft bereikt (onze verwerkings- en betalingsverwerkers).

• 2Checkout antwoordt door de vereiste documenten aan de bank te verstrekken - de maximale  tijd is 90 dagen.

• De bank stuurt de definitieve beslissing op basis van de ontvangen gegevens van zowel 2Checkout als u, de bank biedt een oplossing voor het geschil tot 30 dagen.

• Onze betalingsverwerker is op de hoogte gebracht van de terugboekingsoplossing.

Was dit een nuttig artikel?
Rating: 1.0. From 3 votes.
Please wait...

Sorry about that

How can we improve it?

For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

Populaire instructievideo's