Hoe kan ik Bitdefender Antivirus for Mac uitproberen voordat ik een abonnement aanvraag?

Als nieuwe klant van Bitdefender kunt u ons product uitproberen voordat u tot aanschaf overgaat. De proefperiode duurt 30 dagen. Na die tijd kunt u het geïnstalleerde product alleen blijven gebruiken als u een Bitdefender-abonnement neemt. Om Bitdefender Antivirus for Mac te proberen:

1. Volg de onderstaande stappen om een Bitdefender Central-account aan te maken:

• Ga naarBitdefender Central.

• Klik op de link Account aanmaken.

• Geef de gevraagde informatie in de overeenkomstige velden in, plaats een vinkje naast Ik ben geen robot en klik vervolgens op de knop ACCOUNT AANMAKEN. De gegevens die u hier opgeeft, worden vertrouwelijk behandeld.

2. Download Bitdefender Antivirus for Mac als volgt:

• Klik op BITDEFENDER INSTALLEREN in het venster Mijn Apparaten.

• Kies een van de twee beschikbare opties:

Download

Klik op de knop en sla het installatiebestand op.

Op een ander apparaat

• Selecteer OS X uit de lijst en klik vervolgens op VERDERGAAN.

• Voer een e-mailadres in het overeenkomstige veld in en klik op VERZENDEN.

• U krijgt een e-mail met de installatie-instructies. Open dit vanaf het apparaat waarop u Bitdefender Antivirus for Mac wilt installeren.