Hoe de LAN-instellingen te wijzigen op Bitdefender BOX

Dit artikel helpt u stap voor stap om de LAN-instellingen (Local Area Network) op uw Bitdefender BOX te wijzigen. Bitdefender BOX is vooraf geconfigureerd om deze standaard LAN IP-configuratie te gebruiken:

• LAN IP-adres - 172.24.1.1
  • Subnetmasker - 255.255.255.0

Deze adressen maken deel uit van het aangewezen privéadresbereik voor gebruik in privénetwerken en zijn geschikt voor de meeste apps. Als uw netwerk een ander IP-adresseringsschema vereist, kunt u deze instellingen wijzigen. U wilt mogelijk de LAN-instellingen op de Bitdefender BOX wijzigen wanneer er meerdere apparaten in het netwerk zijn geconfigureerd met een statisch IP-adres en u wilt dat de Bitdefender BOX IP-adressen uit dezelfde IP-reeks uitdeelt.

1. Open de Bitdefender Central-app die op uw smartphone is geïnstalleerd en ga naar het pictogram "Apparaten" onder aan het scherm.

Bitdefender Central

2. Selecteer vervolgens Bitdefender BOX in de lijst met apparaten.

Bitdefender BOX

3. Tik vervolgens op het kleine tandwieltje in de rechterbovenhoek om de instellingen van Bitdefender BOX te openen.

Hoe de LAN-instellingen te wijzigen op Bitdefender BOX

4. Na het openen van het instellingenmenu, tikt u op "LAN".

Hoe de LAN-instellingen te wijzigen op Bitdefender BOX

5. In het LAN-menu gebruikt u het veld LAN ADDRESS om een aangepast LAN-adres voor uw thuisnetwerk in te voeren. U kunt een adres gebruiken dat tot een van de volgende klassen behoort:

• 10.x.x.0
  • 172.16 - 31.x.0
  • 192.168.x.0

Tik op de knop OPSLAAN als u klaar bent om de wijzigingen toe te passen.

Hoe de LAN-instellingen te wijzigen op Bitdefender BOX