Hoe kan ik alle modules in Bitdefender 2019 uitschakelen

In dit artikel laten we u zien hoe u alle modules in Bitdefender 2019 kan uitschakelen.

OPMERKING: Als het Bitdefender-product dat u gebruikt niet alle onderstaande functies bevat, schakel dan enkel de functies uit die u hebt. Als het probleem opgelost is door alle modules uit te schakelen, schakel de modules dan een voor een terug in om de schuldige module te vinden.

1. Begin met het openen van de Bitdefender-interface.

2. Ga naar het scherm Beveiliging.

3. Klik op Instellingen on de ANTIVIRUS module.

4. Schakel in het tabblad Shield de schakelaar naast Bitdefender Shield uit, door erop te klikken.

OPMERKING: U zult worden gevraagd hoe lang u de bescherming wenst uit te schakelen. Selecteer Permanent of Tot Systeemherstart uit het uitklapmenu en klik op OK.

5. Keer terug naar het scherm met beschermingsfuncties.

6. Klik op Instellingen onder PREVENTIE BIJ ONLINE DREIGINGEN. In de webbeveilging tab, zet alle vijf functies UIT.  Preventie van webaanvallen, Search Advisor, Versleutelde webscan, beveiliging tegen fraude, beveiliging tegen phising. Ga naar Network threat prevention tab en zet de optie ook UIT.

7. Ga terug naar het scherm Beveiligingsfuncties.

8. Zet de schakelaar in de module FIREWALL op UIT.

9. Zet in de module ADVANCED THREAT DEFENSE de schakelaar op UIT.

10. Zet de schakelaar in de module ANTISPAM op UIT.

11. Zet in de module KWETSBAARHEID de schakelaar op UIT.

12. Zet de schakelaar in de module VEILIGE BESTANDEN op UIT.

13. Zet de schakelaar UIT van de module RANSOMWARE REMEDIATION.

14. Klik links op Privacy.

15. Klik op Configureren onder PARENTAL ADVISOR.

16. Hierdoor opent het tabblad Bitdefender Central in uw standaardbrowser. Log in als u dat wordt gevraagd.

17. Kies het profiel dat gekoppeld is aan uw apparaat, klik op de icoon instellingen central erlangs en selecteer Apparaten. Neem het vinkje naast de naam van uw pc weg en klik vervolgens op OPSLAAN.

18. Zet in de module WEBCAMBESCHERMING de schakelaar op UIT.

19. Stel de schakelaar in de module WACHTWOORDMANAGER in op UIT.

20. Ga terug naar de hoofdinterface van Bitdefender, klik op het hamburgermenu in de linkerbovenhoek en ga naar het venster Instellingen.

21. Ga naar het tabblad PROFIELEN.

22. Zet de schakelaar naast Automatisch profielen activeren op UIT.

23. Blader omlaag naar Realtime-optimalisatie en zet deze UIT.

Als het probleem opgelost is door alle modules uit te schakelen, schakel de modules dan een voor een in om de schuldige module te vinden.