Bitdefender Password Manager vervangt Bitdefender Wallet

Op 5 april 2023 begint het proces voor het beëindigen van de levensduur van de oude Bitdefender Wallet functie, die zal worden vervangen door de nieuwe Bitdefender Password Manager. Bitdefender Password Manager is een multi-platformservice van de volgende generatie die helpt bij het opslaan en organiseren van wachtwoorden.

 

Nieuwe klanten die Bitdefender na deze datum installeren, zullen de Wallet-functie niet langer zien in hun beveiligingsoplossing voor Windows. In plaats daarvan zal er een koppeling zijn naar Bitdefender Password Manager.

 

Bestaande klanten met een actieve Bitdefender Total Security, Internet Security of Antivirus Plus-toepassing kunnen de portemonnee met volledige mogelijkheden blijven gebruiken tot 15 oktober 2023. Na deze datum zullen zij alle Wallet-functionaliteit verliezen. Hun opgeslagen gegevens zullen echter op elk moment veilig kunnen worden geëxporteerd. Huidige Wallet-gebruikers zullen ondersteuning blijven ontvangen tot 31 december 2023, zoals aangegeven in de tabel "Einde van Levensduur voor Wallet: mijlpalen en datums", onder de voorwaarden van hun abonnementsovereenkomst. Raadpleeg de tabel "Betrokken toepassingen" om te zien welke Bitdefender-producten door de wijziging worden beïnvloed.

 

Einde van Levensduur voor Wallet: mijlpalen en datums

Mijlpaal

Definitie

Datum

Einde verkoop

De laatste datum om het Bitdefender-product te bestellen dat een portemonnee bevat. Het product zal na deze datum niet langer beschikbaar zijn voor aankoop met de Wallet-module.

5 april 2023

Einde levensduur

De laatste datum waarop Bitdefender de laatste softwareonderhoudsreleases of bugfixes mag uitgeven. Na deze datum zal Bitdefender de Wallet-software niet langer ontwikkelen, repareren, onderhouden of testen.

15 oktober 2023

Einde ondersteuning

De laatste datum om service en ondersteuning te ontvangen voor de Wallet-functie. Na deze datum stoppen alle ondersteuningsservices voor Wallet en wordt de functie overbodig.

31 december 2023

 

Betrokken toepassingen

Product

Besturingssysteem

Bitdefender Total Security

Windows

Bitdefender Internet Security

Windows

Bitdefender Antivirus Plus

Windows

 

Migratiepad

De Wallet wordt vervangen door de nieuwe Bitdefender Password Manager. Klanten die momenteel Bitdefender-Wallet gebruiken, hebben nog toegang tot deze functie tot 15 oktober 2023. Gedurende deze periode zal hen worden gevraagd om zonder extra kosten over te stappen op Bitdefender Password Manager. Om de overgang gemakkelijker te maken, zullen ze kunnen profiteren van een verlengde gratis proefperiode van de nieuwe Bitdefender Password Manager via het Wallet-gedeelte van hun beveiligingsoplossing. Wanneer de proefperiode afloopt, kunnen ze Bitdefender Password Manager kopen en overschakelen naar deze platformoverschrijdende service. Klanten kunnen meer informatie vinden over Bitdefender Password Manager op
https://www.bitdefender.nl/consumer/support/krijg-hulp-pass-manager/

 

Als u hulp nodig hebt bij het importeren van uw Wallet in Bitdefender Password Manager, ga dan naar:
https://www.bitdefender.nl/consumer/support/answer/14654/