Bitdefender Antivirus Gratis voor Windows: Nieuwe versie beschikbaar

Bitdefender is toegewijd aan het leveren van innovatieve, effectieve beveiligingsoplossingen aan zijn klanten. Als platforms evolueren, doen onze producten en technologieën dat ook. Als gevolg hiervan ontwikkelt en vormt Bitdefender voortdurend zijn reeks oplossingen. In maart 2022 heeft Bitdefender een nieuwe gratis antivirusoplossing voor Windows geïntroduceerd, ter vervanging van de vorige Bitdefender Antivirus Free Edition die in december 2021 werd stopgezet en die zich op een verouderd technologieplatform bevond.

Maak kennis met de nieuwe Bitdefender Antivirus Free voor Windows

De nieuwe Bitdefender Antivirus Free for Windows is volledig opnieuw ontworpen en biedt verbeterde functies, functionaliteit en een superieure gebruikerservaring in vergelijking met zijn voorganger. Deze geüpgradede versie biedt realtime malwarebescherming en aanpasbare scanplanningsopties, waardoor een uitgebreide antivirusdekking wordt gegarandeerd zonder verborgen kosten of proefperioden.

Overgang naar de nieuwe versie

Hoewel de vervanging van de oude antivirusoplossing niet automatisch gebeurt, kunnen gebruikers eenvoudig overstappen door de vorige versie te verwijderen en de nieuwe Bitdefender Antivirus Free te installeren vanaf de officiële Bitdefender-website:

https://www.bitdefender.nl/solutions/free.html

Dit gestroomlijnde proces zorgt voor een probleemloze ervaring voor diegenen die op zoek zijn naar betrouwbare antivirusbescherming zonder financiële verplichtingen.