Verbeteringen in Bitdefender 2018

Bitdefender 2018 biedt u ongeziene cyberbeveiliging en een overvloed aan functies om uw gezin veilig te houden. Het is de eerste versie die geleverd wordt via een productupdate in de plaats van het verwijderen van het oude product en het installeren van het nieuwe.

Advanced Threat Defense

Advanced Threat Defense van Bitdefender is een innoverende, proactieve detectietechnologie die gebruikmaakt van geavanceerde heuristische methoden om ransomware en andere nieuwe dreigingen in reële tijd op te sporen.

Advanced Threat Defense spoort afwijkingen op het apparaat op en legt verbanden tussen verschillende verdachte gedragingen om zo het detectiepercentage significant te verbeteren met minder impact op de prestaties dan ooit.

Meer lezen over Advanced Threat Defense

Webcambeveiliging

Webcambescherming houdt permanent toezicht op de toepassingen die proberen om zich toegang te verschaffen tot uw camera en blokkeert de apps die niet als vertrouwd zijn aangemerkt. Het is een hefboom voor de witte lijst van Bitdefender om veilige en betrouwbare toepassingen toegang te bieden tot de webcam van het apparaat.

Meer lezen over Webcambescherming

Veilige bestanden

Ransomware is schadelijke software die probeert om bestanden te versleutelen en te gijzelen in ruil voor losgeld. Gebruikers moeten de hackers betalen om terug toegang te krijgen tot bestanden zoals foto's, video's of belangrijke documenten.

Veilige Bestanden biedt bescherming tegen ransomware voor belangrijke bestanden op het systeem. Enkel vertrouwde toepassingen krijgen toegang tot bestanden die in uw beschermde mappen opgeslagen zijn.

Standaard worden de mappen Documenten, Bureaublad, Afbeeldingen en Video's beschermd.

Meer lezen over Veilige bestanden

Firewall

Bitdefender Firewall voegt een extra beschermingslaag toe, door potentieel schadelijke toepassingen die een verbinding met het internet willen maken, te blokkeren. Uw persoonlijke informatie blijft veilig tegen hackers en data snoops.

De nieuwe Firewall werd volledig herwerkt en is gebruiksvriendelijker en laat een beter beheer van toepassingsregels toe.

Doorlopende updates

Voortaan kunt u de recentste versies van Bitdefender onmiddellijk ontvangen via productupdates. Door gewoon uw computer opnieuw op te starten is uw Bitdefender 2018 klaar om te werken.