Bitdefender Antivirus Free Edition wordt in december 2021 ingetrokken

Bitdefender Antivirus Free Edition voor Windows-computers zal vanaf december 2021 worden ingetrokken. Na deze maand zal Bitdefender Antivirus Free officieel worden stopgezet en zal het niet langer beschikbaar zijn om te downloaden.

 

Bitdefender Antivirus Free Edition wordt in december 2021 ingetrokken

Bitdefender Antivirus Free Edition wordt in december 2021 ingetrokken

Overzicht

Bitdefender is toegewijd aan het leveren van innovatieve, effectieve beveiligingsoplossingen aan zijn klanten. Naarmate platforms evolueren, evolueren ook onze producten en technologieën. Als gevolg hiervan ontwikkelt en vormt Bitdefender voortdurend zijn oplossingspakket.

Het End of Life (EOL)-proces is een essentieel onderdeel van de levenscyclus voor beveiligingsproducten.

Als zodanig zal Bitdefender Antivirus Free Edition voor Windows zijn End of Life bereiken in december 2021. Deze gratis antivirus zal na deze maand niet langer beschikbaar zijn op de website van Bitdefender. Het zal zijn antivirusfuncties behouden, maar zal geen updates meer ontvangen, inclusief beveiligingsfixes, na de officiële datum voor het einde van de ondersteuning.

 

Einde van het leven voor Bitdefender Antivirus Free Edition (Windows)

Het EOL-proces van Bitdefender begint met de aankondiging van het Einde van het Leven en omvat de volgende belangrijke mijlpalen:

  • Einde van het leven: december 2021. De laatste datum waarop Bitdefender Antivirus Free beschikbaar is om te downloaden. Na deze datum zullen we niet langer nieuwe versies van deze software ontwikkelen, repareren, onderhouden of testen.
  • Einde van ondersteuning: 30 juni 2022. De laatste datum waarop klanten ondersteuning kunnen krijgen voor Bitdefender Antivirus Free. Na deze datum zal het product ook zijn End of Support Life bereiken.

 

Wat betekent dit voor bestaande klanten?

  • We schrappen de mogelijkheid om Bitdefender Antivirus Free for Windows te downloaden en te installeren vanaf december 2021.
  • Bitdefender Antivirus Free voor Android wordt niet beïnvloed en zal blijven bestaan. Alleen de gratis Windows-desktopversie wordt ingetrokken.
  • Bestaande Bitdefender Antivirus Free for Windows-installaties zullen blijven werken en malware detecteren tot 30 juni 2022, wanneer alle updates worden stopgezet en u een alternatief zult moeten vinden. We hopen dat dit u de tijd geeft om een alternatieve oplossing te kiezen en te installeren die uw Windows-computers zal beschermen. Als deskundigen op het gebied van cyberbeveiliging raden wij u ten zeerste aan om uw pc in de toekomst niet onbeschermd te laten. Malwareaanvallen zijn geraffineerder dan ooit, dus het is van cruciaal belang om over een robuuste bescherming te beschikken die u en uw apparaten te allen tijde veilig houdt.
  • Om onze waardering te tonen voor ons trouwe gebruikersbestand, zullen alle Bitdefender Antivirus Free-klanten interne productmeldingen en een e-mail van [email protected] ontvangen met de melding dat hun antivirus wordt ingetrokken. De e-mail bevat ook een speciale aanbieding voor Bitdefender Total Security.

Email: Bitdefender Antivirus Free Edition wordt in december 2021 ingetrokken

  • Om onderbrekingen in hun beveiligingsbescherming te voorkomen, kunnen gebruikers op elk moment migreren naar de nieuwe en verbeterde toepassing Bitdefender Antivirus Free for Windows. Bekijk de video hieronder voor meer informatie over de nieuwe gratis versie.

 

Maak kennis met de nieuwe Bitdefender Antivirus Free voor Windows