Bitdefender Antivirus Gratis voor Windows

Maak kennis met de nieuwe Bitdefender Antivirus Free voor Windows

• Om onderbrekingen in hun beveiligingsbescherming te voorkomen, kunnen gebruikers op elk moment kiezen om te migreren naar de nieuwe en verbeterde Bitdefender Antivirus Free for Windows. Bekijk de video hieronder voor meer informatie over de nieuwe gratis versie.

Overzicht

Bitdefender Antivirus Free Windows editionBitdefender is toegewijd aan het leveren van innovatieve, effectieve beveiligingsoplossingen aan zijn klanten. Als platforms evolueren, doen onze producten en technologieën dat ook. Als gevolg daarvan ontwikkelt en vormt Bitdefender voortdurend zijn oplossingsreeks.

Het End of Life (EOL) proces is een essentieel onderdeel van de levenscyclus voor beveiligingsproducten.

Als zodanig zal Bitdefender Antivirus FREE EDITION voor Windows het einde van zijn levensduur bereiken in december 2021.. Deze gratis antivirus zal na deze maand niet langer beschikbaar zijn op de Bitdefender-website. Het behoudt zijn antivirusfuncties, maar zal na de officiële End of Support-datum geen updates meer ontvangen, inclusief beveiligingsfixes.

Einde van de levensduur voor Bitdefender Antivirus FREE EDITION (Windows)

Het EOL-proces van Bitdefender begint met de aankondiging van het Einde van het Leven en omvat de volgende belangrijke mijlpalen:

• Einde van het leven: December 2021. De laatste maand waarin Bitdefender Antivirus FREE EDITION beschikbaar is om te downloaden. Na deze datum zullen we geen nieuwe versies van deze software meer ontwikkelen, repareren, onderhouden of testen.
  • Einde ondersteuning: 30 juni 2022. De laatste datum waarop klanten ondersteuning kunnen krijgen voor Bitdefender Antivirus FREE EDITION. Na deze datum bereikt het product ook het einde van de ondersteuningslevensduur.

Wat betekent dit voor bestaande klanten?

• We stoppen met het downloaden en installeren van Bitdefender Antivirus FREE EDITION voor Windows vanaf december 2021.
  • Bitdefender Antivirus Free voor Android wordt niet beïnvloed door en zal worden voortgezet. Alleen de gratis desktopversie voor Windows wordt uitgefaseerd.
  • Bestaande installaties van Bitdefender Antivirus FREE EDITION voor Windows zullen blijven werken en malware detecteren tot 30 juni 2022. Daarna zullen alle updates worden stopgezet en moet u op zoek naar een alternatief. We hopen dat dit u de tijd geeft om een andere oplossing te kiezen en te installeren die uw Windows-computers beschermd houdt. Als experts op het gebied van cyberbeveiliging raden we je ten zeerste aan om je pc in de toekomst niet onbeveiligd achter te laten. Malware-aanvallen zijn geraffineerder dan ooit, dus het is essentieel om een robuuste bescherming te hebben die jou en je apparaten te allen tijde veilig houdt.
  • Alle klanten van Bitdefender Antivirus FREE EDITION ontvangen in-productmeldingen en e-mails van [email protected] met de melding dat hun antiviruseditie wordt ingetrokken. De e-mail bevat ook een speciale kortingsaanbieding voor Bitdefender Total Security.

Bitdefender Antivirus Free Edition to close down