Een programma de-installeren van uw Windows-toestel

Volg de onderstaande instructies indien u een programma van uw computer wenst te verwijderen:

In Windows 7:

1. Klik op Start, ga naar Configuratiescherm en dubbelklik op Programma's en Functies.

2. Zoek het programma dat u wilt de-installeren, klik erop met de rechtermuisknop en selecteer De-installeren.

3. Volg de stappen uit de wizard om het proces te vervolledigen.

OPMERKING: We raden aan om deze specifieke tool voor de-installatie te gebruiken indien u een beveiligingsoplossing wilt de-installeren of indien u een fout ondervindt. U vindt hier een lijst met de meest voorkomende beveiligingsoplossingen.

In Windows 8 en Windows 8.1:

1. Zoek vanuit het Windows-startscherm het Configuratiescherm (u kunt bijvoorbeeld rechtstreeks in het startscherm "Configuratiescherm" beginnen ingeven) en klik op de icoon ervan.

2. Klik op Een programma de-installeren of Programma's en Functies.

3. Zoek het programma dat u wilt de-installeren, klik erop met de rechtermuisknop en selecteer De-installeren.

4. Volg de stappen uit de wizard om het proces te vervolledigen.

OPMERKING: We raden aan om deze specifieke tool voor de-installatie te gebruiken indien u een beveiligingsoplossing wilt de-installeren of indien u een fout ondervindt. U vindt hier een lijst met de meest voorkomende beveiligingsoplossingen.

In Windows 10:

1. Klik op Start en dan op Instellingen.

2. Klik in Instellingen op de icoon Systeem en selecteer dan Apps..

3. Zoek het programma dat u wilt de-installeren, klik erop met de rechtermuisknop en selecteer De-installeren.

4. Volg de stappen uit de wizard om het proces te vervolledigen.

OPMERKING: We raden aan om deze specifieke tool voor de-installatie te gebruiken indien u een beveiligingsoplossing wilt de-installeren of indien u een fout ondervindt. U vindt hier een lijst met de meest voorkomende beveiligingsoplossingen.