Wat is het verschil tussen Bitdefender Total Security en Bitdefender Digital Identity Protection?

In dit artikel gaan we het hebben over de verschillen tussen Bitdefender Total Security en Bitdefender Digital Identity Protection en waarom een beveiligingsoplossing niet genoeg is om uw identiteit te beschermen.

Wat is het verschil tussen Bitdefender Total Security en Bitdefender Digital Identity Protection?

Vóór de evolutie van het internet waren beveiliging en privacy niet zulke belangrijke onderwerpen. Tegenwoordig zijn ons dagelijks leven en onze routines steeds meer verbonden met technologie en de digitale wereld. We bankieren, winkelen, werken en communiceren met anderen online, allemaal met slechts een paar klikken en aanslagen op een toetsenbord.

Bitdefender Total Security beschermt uw lokale gegevens

Bitdefender Total Security is de ultieme beveiligingsoplossing die meerdere maatregelen neemt om digitale gegevens lokaal te beschermen tegen cybercriminelen. Het beschermt tegen bedreigingen die zich ongecontroleerd verspreiden en uw systeem beschadigen of uw bestanden beschadigen. Het weert Trojaanse paarden af die hackers op afstand controle geven over geïnfecteerde apparaten. Bitdefender Total Security beschermt ook tegen ransomware, een soort malware die uw bestanden vergrendelt en betaling vraagt in ruil voor een ontcijferingssleutel. Andere lokale beveiligingsfuncties zijn: Firewall, Antispam en een VPN, dat een veilige tunnel creëert voor uw online activiteiten, waarbij al het gegevensverkeer dat uw computer verwerkt wordt versleuteld.

Bekijk alle functies in de gebruikershandleiding.

In principe is Bitdefender Total Security software die u kunt installeren op apparaten om uw gegevens lokaal te beschermen.

Bitdefender Digital Identity Protection beschermt uw identiteit

Wat een beveiligingsoplossing niet kan doen, is uw identiteit beschermen. Het kan uw gegevens niet beschermen buiten het vangnet dat u rond uw apparaten bouwt. Geïnstalleerde software kan geen datalekken of datalekken voorkomen of de eeuwenoude gewoonte oplossen om te veel informatie te delen, waardoor miljarden persoonlijke gegevens verspreid zijn geraakt over de donkere hoeken van het web. De cyberwereld is besmet met gestolen gegevens die we vrijwillig verstrekken bij het gebruik van online diensten zoals sociale mediaplatforms, apps voor bankieren en winkels. Privacy noch beveiliging kunnen je identiteit beschermen tegen datalekken. Uw identiteit beschermen kan een uitdaging zijn.

Waar lokale beveiliging stopt, komt Bitdefender Digital Identity Protection te hulp. Met Bitdefender Digital Identity Protection kunt u: precies zien hoeveel van uw persoonlijke gegevens zijn blootgesteld, onmiddellijk waarschuwingen ontvangen over nieuwe inbreuken en ontdekken of uw digitale voetafdruk uw reputatie in gevaar brengt. Het beschermt je reputatie zowel professioneel als persoonlijk door het analyseren van meer dan 100 categorieën van gegevens gekoppeld aan je identiteit, zoals e-mail, wachtwoorden, SSN, creditcards, reisdocumenten en telefoonnummers.

Bekijk alle functies in de gebruikershandleiding.

Bitdefender Digital Identity Protection is een online service die uw digitale identiteit veilig houdt.

Vergelijkingstabel

Belangrijkste kenmerken Bitdefender Digital Identity Protection

Bitdefender Digital Identity Protection

Bitdefender Totale Security

Bitdefender Total Security

Identiteitsbescherming

Visualisatie van digitale voetafdruk, doorlopende identiteitsbewaking en waarschuwingen voor identiteitsdiefstal.

×
Bescherming voor Windows

Eersteklas bescherming en compromisloze snelheid voor Windows.

×
Bescherming voor macOS

Absolute bescherming, ontworpen voor je Mac.

×
Android-beveiliging

Bekroonde beveiliging voor je Android-telefoon en -tablet.

×
iOS-beveiliging

Bescherm je gegevens en houd je iPhone en iPad veilig.

×

Conclusie

Het begrip beveiliging heeft zich geleidelijk uitgebreid naar je digitale privacy en identiteit, voorbij privégegevens die je lokaal opslaat. Elk apparaat dat je bezit bevat stukjes persoonlijke data die nodig zijn om je digitale profiel te creëren. De uitbreiding van het internet der dingen is ongekend en heeft voor meer uitdagingen gezorgd in de strijd tegen cybercriminaliteit. Er is behoefte aan beveiliging van alle apparaten die op het internet zijn aangesloten en er is een aanpak nodig die beveiliging door ontwerp mogelijk maakt.

Het beschermen van uw identiteit kan een uitdaging zijn. Bitdefender Total Security is slechts de eerste stap naar lokale bescherming van persoonlijke gegevens. Maar Bitdefender Digital Identity Protection moet een actieve rol spelen als het gaat om het veilig houden van uw digitale identiteit.