Hoe exporteer ik het Bitdefender Virus Scanner Plus-scanlogboek?

Dit artikel leidt u stap voor stap naar het exporteren van het Bitdefender Virus Scanner Plus-scanlogboek na het scannen van de Mac.

ⓘ Opmerking: Deze instructies zijn alleen van toepassing op Bitdefender Virus Scanner Plus. Als u de gratis app Bitdefender Virus Scanner gebruikt, raadpleeg dan dit artikel. Raadpleeg dit artikel om het Bitdefender Antivirus for Mac-scanlogboek te exporteren.

Volg de onderstaande instructies om het Bitdefender Virus Scanner Plus-scanlogboek te vinden:

1. Minimaliseer alle openstaande vensters en klik vervolgens op een lege plek op uw bureaublad. Of klik op Finder linksonder in het Dock (Finder is het pictogram dat eruitziet als een blauw vierkant met een lachend gezichtje).

Finder

2. Klik vervolgens op Ga linksboven in het scherm, op de menubalk.

Bitdefender Virus Scanner Plus-scanlogboek exporteren

3. Houd de Option ⌥ (of Alt) toets op uw toetsenbord ingedrukt, en u ziet het item Bibliotheek (Library) in de lijst verschijnen, zoals in onderstaande afbeelding.

Bitdefender Virus Scanner Plus-scanlogboek exporteren

4. Selecteer Bibliotheek in het menu Ga en dubbelklik vervolgens op de map Containers om deze te openen.

Containers

5. Volg dit pad nadat u de map Containers hebt geopend:

com.bitdefender.virusscannerplusDataLibraryApplication SupportBitdefender Virus Scanner PlusLogs

6. In de map Logs vindt u alle rapporten van Bitdefender Virus Scanner Plus. De scanlogs worden opgeslagen in deze twee bestanden:

com.bitdefender.coreissues.antivirus.plist

com.bitdefender.coreissues.history.plist

Bitdefender Virus Scanner Plus-scanlogboek

Als het Virus Scanner Plus-logboek is opgevraagd door de Bitdefender-klantendienst, voeg dan beide bovengenoemde bestanden bij uw open ticket.