Bitdefender VPN op iOS installeren

Met Bitdefender VPN houdt u uw data privé telkens u verbindt met onbeveiligde draadloze netwerken in luchthavens, winkelcentra, cafés of hotels. De VPN werkt zoals een tunnel tussen uw apparaat en het netwerk waarmee u verbindt: de VPN beveiligt die verbinding, door aan de hand van versleuteling volgens bankrichtlijnen de gegevens te versleutelen en door uw IP-adres te verbergen, waar u ook bent.

OPMERKING: Bij iOS is Bitdefender VPN inbegrepen in de toepassing Bitdefender Mobile Security. U krijgt dagelijks 200 MB aan gratis dataverkeer, inbegrepen in uw abonnement Bitdefender Mobile Security (U krijgt dagelijks 500 MB aan gratis dataverkeer, inbegrepen in uw abonnement Bitdefender Small Office Security).

Om Bitdefender Mobile Security voor iOS te installeren, kunt u de onderstaande instructies volgen.

OPMERKING: Indien u Bitdefender Mobile Security voor iOS al hebt geïnstalleerd, maar u de VPN functie nog niet ontvangen hebt, dient u de toepassing te updaten en vervolgens te herstarten.