Bitdefender VPN installeren op iOS

Dit artikel leidt je stap voor stap naar de installatie van Bitdefender VPN op iOS. U kunt de Bitdefender VPN-app installeren in de App Store of via Bitdefender Central. iOS 12 of hoger is vereist.

Selecteer een van de volgende installatiemethoden voor meer informatie:

Na het voltooien van de stappen in deze gids is Bitdefender VPN geïnstalleerd op uw iPhone of iPad. Bekijk dit artikel voor meer informatie over de app - Hoe gebruik ik Bitdefender VPN voor iOS: Verbinding, Instellingen, Abonnementen.