Bitdefender houdt Systeemherstel tegen

Het zelfbeschermingsmechanisme van Bitdefender voorkomt dat de Bitdefender-processen worden gewijzigd en blokkeert alle pogingen om dergelijke wijzigingen door te voeren. Als andere programma's kritieke Bitdefender-processen sluiten, dan wordt dit beschouwd als een schending van de beveiliging. In veel gevallen faalt Systeemherstel dus wanneer deze processen actief zijn.

Om een Systeemherstel goed uit te voeren, moet u een van de volgende methoden kiezen:

Methode 1

• De-installeer Bitdefender met behulp van een van deze Programma's voor De-installatie.

• Herstart uw apparaat.

• Voer een Systeemherstel uit aan de hand van de instructies uit dit artikel.

OPMERKING: Het is mogelijk dat het proces Systeemherstel de Bitdefender-bestanden manipuleert. We raden aan om het programma voor de-installatie opnieuw uit te voeren, om er zeker van te zijn dat de nieuwe installatie correct wordt uitgevoerd.

• Installeer Bitdefender opnieuw, aan de hand van deze stappen.

Methode 2

• Houd de toets Windows ingedrukt en tik op de toets R.

• Geef msconfig in de overeenstemmende haakjes in en druk vervolgens op Enter.

• Selecteer nu het tabblad Boot in de schermen Systeemconfiguratie.

• Plaats een vinkje naast Veilige Opstart, klik op OK en herstart uw apparaat.

• Voer Systeemherstel uit aan de hand van deze instructies.

• Houd, nadat het proces afgerond is, de toets Windows ingedrukt en tik op R.

• Geef msconfig in de haakjes in en druk op Enter.

• Schakel het selectievakje voor Veilige Opstart op het tabblad Opstart uit en herstart het apparaat normaal.