Hoe kan ik de TrafficLight-extensies uit mijn webbrowser verwijderen?

Volg deze stappen om de TrafficLight-extensies uit Mozilla Firefox te verwijderen:

1. Open Mozilla Firefox.

2. Klik in de bovenste menubalk op Hulpprogramma's en selecteer vervolgens Add-ons.

1661 1

3. Selecteer Extensies in de linkerkolom.

4. Selecteer de extensie en klik op  ••• → Verwijderen.

5. Klik op Verwijderen om de verwijdering te bevestigen.

Volg deze stappen om de TrafficLight-extensies uit Google Chrome te verwijderen:

1. Open Google Chrome.

2. Klik in de bovenste menubalk op Venster en selecteer dan Extensies.

1661 3

3. Klik op Verwijderen naast de extensie die u wilt verwijderen.

4. Klik op Verwijderen om de verwijdering te bevestigen.

Volg deze stappen om Bitdefender TrafficLight uit Safari te verwijderen:

macOS 10.13 en nieuwere versies

1. Open Safari.

2. Klik in de bovenste menubalk op Safari en selecteer Voorkeuren.

3. Selecteer het tabblad Extensies en zoek TrafficLight in de lijst.

4. Schakel het selectievakje voor TrafficLight uit om deze extensie uit te schakelen.

Opmerking: op macOS 10.13 en nieuwere versies maakt de TrafficLight-extensie deel uit van de Bitdefender Antivirus for Mac-app. Om TrafficLight te verwijderen, moet u Bitdefender Antivirus for Mac verwijderen.

macOS 10.12 en eerdere versies

1. Open Safari.

2. Klik in de bovenste menubalk op Safari en selecteer Voorkeuren.

3. Selecteer het tabblad Extensies en zoek TrafficLight in de lijst.

4. Selecteer de extensie en klik op De-installeren.

5. Klik op De-installeren om de verwijdering te bevestigen.