Hoe gebruikt u Bitdefender Profiles

Sommige computeractiviteiten, zoals videogames of presentaties, vereisen een hoger reactievermogen van het systeem en betere prestaties, zonder onderbrekingen. Wanneer uw laptop op batterijvermogen werkt, is het beter om minder dringende bewerkingen, die extra stroom verbruiken, uit te stellen tot de laptop op netstroom wordt aangesloten.

Bitdefender Profielen kent meer systeemvermogen toe aan de lopende toepassingen door tijdelijk de beveiligingsinstellingen te veranderen en de systeemconfiguratie aan te passen. Als gevolg daarvan is de systeeminvloed op uw activiteit beperkt.

Om zich aan verschillende activiteiten aan te passen, heeft Bitdefender de volgende profielen:

Werkprofiel

Optimaliseert uw werk op efficiënte wijze door het product en de systeeminstellingen te herkennen en aan te passen.

Filmprofiel

Versterkt visuele effecten en elimineert onderbrekingen bij het kijken naar films.

Gameprofiel

Versterkt visuele effecten en elimineert onderbrekingen bij het spelen van games.

Openbaar Wifi-profiel

Past productinstellingen toe om te genieten van volledige bescherming, terwijl u verbonden bent met een onveilig draadloos netwerk.

Profiel Accumodus

Past productinstellingen toe en houdt achtergrondactiviteit tegen om uw accu te sparen.

Volg deze stappen om een profiel te activeren:

1. Open de hoofdinterface van Bitdefender.

2. Klik op de icoon Instellingen in de linkerkolom.

3. Ga naar het tabblad Profielen.

4. Klik op de schakelaar naast het profiel dat u wilt activeren.

OPMERKING: Er kan slechts een profiel tegelijkertijd worden geactiveerd.

Elk profiel kan geconfigureerd worden:

Hoe configureert u het Werkprofiel

Hoe configureert u het Filmprofiel

Hoe configureert u het Gameprofiel

Hoe configureert u het Openbaar Wifi-profiel

Hoe configureert u het Profiel Accumodus