Hoe configureert u het Filmprofiel

Het weergeven van videocontent in HD-kwaliteit, zoals HD-films, vereist belangrijke systeemvermogens. Bitdefender Movie Profile past de systeem- en productinstellingen aan zodat u kunt genieten van een ononderbroken en consistente filmervaring.

Afhankelijk van uw activiteit worden de volgende productinstellingen toegepast als het Filmprofiel wordt geactiveerd:

• Alle BitDefender waarschuwingen en pop-ups zijn uitgeschakeld.

• Automatische Update wordt uitgesteld

• Geplande scans zijn uitgesteld.

• Search Advisor is uitgeschakeld

• Meldingen bijzondere aanbiedingen zijn uitgeschakeld

U kunt de acties die Bitdefender in het Filmprofiel ondermeent, configureren, aan de hand van de onderstaande instructies:

1. Klik op de icoon in de linkerzijbalk van de Bitdefender-interface.

2. Selecteer het tabblad PROFIELEN.

3. Klik bij Filmprofiel op de knop CONFIGUREREN.

4. Kies de systeemaanpassingen die u wilt toepassen door een of meer opties aan te vinken die worden weergegeven in het nieuwe venster.

Indien Bitdefender niet automatisch overschakelt naar het Filmprofiel wanneer u een bepaalde videospeler start, dan kunt u de applicatie handmatig toevoegen aan de Spelerslijst:

• Klik op de knop Spelerslijst.

• Klik op Toevoegen.

• Blader in de nieuwe vensters naar het uitvoerbare bestand van de speler en selecteer het.

• Klik op OK om toe te voegen aan de lijst.

5. Klik op Opslaan om de vensters te sluiten.