Hoe configureert u het Filmprofiel

Het Filmprofiel in Bitdefender verbetert visuele effecten en elimineert onderbrekingen bij het kijken naar films op een Windows-computer. Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over Bitdefender-profielen - Wat zijn de Bitdefender-profielen en hoe werken ze?

Wat is Filmprofiel?

Het weergeven van videocontent in HD-kwaliteit, zoals HD-films, vereist belangrijke systeemvermogens. Bitdefender Filmprofiel past de systeem- en productinstellingen aan zodat u kunt genieten van een ononderbroken en consistente filmervaring.

Afhankelijk van uw activiteit worden de volgende productinstellingen toegepast als het Filmprofiel wordt geactiveerd:

• Alle Bitdefender waarschuwingen en pop-ups zijn uitgeschakeld.

• Automatische Update wordt uitgesteld

• Geplande scans zijn uitgesteld.

• Search Advisor is uitgeschakeld

• Meldingen bijzondere aanbiedingen zijn uitgeschakeld

Hoe configureert u het Filmprofiel

U kunt de acties die Bitdefender in het Filmprofiel ondermeent, configureren, aan de hand van de onderstaande instructies:

1. Klik in het navigatiemenu in de Bitdefender-interface op Hulpprogramma's.

2. Klik in het tabblad Profielen op Instellingen.

Bitdefender Filmprofiel

3. Klik op de knop CONFIGUREREN in het gebied Filmprofiel.

4. Kies de systeemaanpassingen die u wilt toepassen door een of meer opties aan te vinken die worden weergegeven in het nieuwe venster.

5. Klik op OPSLAAN om de wijzigingen op te slaan en het venster te sluiten.

Videospelers toevoegen aan de lijst met Filmprofielen

Indien Bitdefender niet automatisch overschakelt naar het Filmprofiel wanneer u een bepaalde videospeler start, dan kunt u de applicatie handmatig toevoegen aan de Spelerslijst:

Om videospelers handmatig toe te voegen aan de Filmtoepassingenlijst in Filmprofiel:

1. Klik in het navigatiemenu in de Bitdefender-interface op Hulpprogramma's.

2. Klik in het tabblad Profielen op Instellingen.

3. Klik op de knop CONFIGUREREN in het gebied Filmprofiel.

4. In het venster Instellingen Filmprofiel klikt u op Spelerslijst.

5. Klik op TOEVOEGEN.

6. Er verschijnt een nieuw venster. Blader naar het uitvoerbare bestand van de toepassing, selecteer het en klik op OK om het aan de lijst toe te voegen.

Videospelers toevoegen aan de lijst met Filmprofielen