Hoe kan ik de bedreigingsdefinities van Bitdefender offline bijwerken?

Dit artikel toont hoe u Bitdefender offline kunt updaten op Windows computers. Bitdefender moet offline worden bijgewerkt wanneer de internetverbinding te traag is of wanneer u geen internettoegang hebt.

U kunt de updates handmatig downloaden naar een computer met internettoegang en ze vervolgens overbrengen naar uw offline computer met behulp van een verwisselbaar apparaat, zoals een flashstation. Het updatepakket weekly.exe wordt elke vrijdag vrijgegeven en bevat alle virusdefinities en scanengines-updates die beschikbaar zijn tot de releasedatum. De toepassing weekly.exe is alleen een virusdefinitie-update. Als u productupdates wilt installeren, moet u Bitdefender bijwerken via een internetverbinding en de updatefunctie van het product.

Hoe Bitdefender offline bijwerken

Volg deze stappen om Bitdefender offline bij te werken met het hulpprogramma Weekly.exe:

1. Download het bestand dat overeenkomt met uw Windows-architectuur via de onderstaande koppeling en sla het op uw harde schijf op. Volg deze instructies om te bepalen of uw computer 32-bits of 64-bits Windows gebruikt.

https://www.bitdefender.nl/site/view/Desktop-Products-Updates.html

2. Dubbelklik op het gedownloade bestand 'weekly.exe' weekly.exe om de installatiewizard te starten.

3. Wacht enkele ogenblikken terwijl de antivirussignaturen worden uitgepakt.

Uitpakken van de bestanden voor offline update.

4. Selecteer het keuzerondje 'Ik accepteer de overeenkomst' nadat u de licentieovereenkomst hebt gelezen en ermee akkoord gaat. Druk vervolgens op 'Volgende'.

Licentieovereenkomst - Bitdefender offline bijwerken

5. Klik op 'Installeren' om te beginnen met de offline installatie van de updates.

De Installeren knop

6. Wacht tot het hulpprogramma de bedreigingsdefinities van Bitdefender heeft bijgewerkt.

Bitdefender offline bijwerken

7. Klik op de knop 'Voltooien' nadat het offline updateproces is voltooid.

De knop Voltooien