Hoe Bitdefender offline bij te werken

De toepassing weekly.exe is alleen een virusdefinitie-update. Als u productupdates wilt installeren, moet u Bitdefender bijwerken via een internetverbinding en de updatefunctie van het product.

Het updatepakket weekly.exe wordt elke vrijdag vrijgegeven en bevat alle virusdefinities en scanengines-updates die beschikbaar zijn tot de releasedatum.

Voer de volgende stappen uit om Bitdefender bij te werken met behulp van weekly.exe:

1. Download het bestand en sla het lokaal op uw harde schijf.

• Voor 32-bits besturingssystemen

• Voor 64-bits besturingssystemen

2. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatiewizard te starten.

3. Klik op Volgende om het installatieproces te starten.

4. Vink aan, ik accepteer de voorwaarden in de licentieovereenkomst en klik op Volgende.

5. Klik op Installeren om de installatie te beginnen.

6. Klik op Voltooien om de installatiewizard te sluiten.