What moet u doen wanneer u updatefouten ondervindt in Bitdefender 2015?

Updatefouten verschijnen meestal wanneer er een probleem is met de internetverbinding (de verbinding is tijdelijk mislukt, u maakt gebruik van een proxy, een andere firewall blokkeert de Bitdefender-update enz.)

Hoe lost u updatefouten van Bitdefender op:

A. Zorg ervoor dat Bitdefender goed is ingesteld

1. Open BitDefender en klik op de icoon Instellingen in de rechterbovenhoek van het venster instellingenknop

2. Klik op Algemene Instellingen en ga naar het tabblad Update

3. Zorg ervoor dat de update-instellingen correct zijn ingesteld (de updatelocatie is weergegeven in de onderstaande afbeelding)

1413 1

OPMERKING: Als u gebruikmaakt van een proxy, volg dan de stappen van ons artikel hier.

4. Als de instellingen juist zijn, gaat u naar de Bitdefender Firewall (open het product > Bescherming > Firewall > Adapters). Zorg ervoor dat u de Bitdefender Firewall instelt:

• Netwerktype = Thuis/Kantoor

• Stealth-modus = Uit

• Generiek = Aan

OPMERKING: Bitdefender Antivirus bevat de Firewall-module niet

B. Als u een andere Firewall-software gebruikt, raden wij het uitschakelen of verwijderen van deze (dit omvat ook de Windows Firewall)

Indien de situatie blijft bestaan na het volgen van de bovenstaande stappen, neem dan contact op met onze afdeling Technische Ondersteuning door op het ticket te antwoorden dat u bij ons geopend hebt (of maak een nieuw ticket aan) en stuur ons de volgende logboeken.

We hebben ook de exacte foutmelding nodig: open Bitdefender > klik op de knop Instellingen  > Gebeurtenissen> selecteer de gebeurtenissen Update. Klik hier op de updatefout-gebeurtenis en u zou in het gedeelte onderaan in het scherm de exacte foutmelding moeten zien (zoals in de onderstaande afbeelding)