Hoe voert u de upgrade naar Bitdefender Premium VPN op macOS uit

Met Bitdefender VPN geniet u van een dagelijks quotum van 200 MB aan dataverkeer per apparaat, inbegrepen in uw abonnement (U krijgt dagelijks 500 MB aan gratis dataverkeer, inbegrepen in uw abonnement Bitdefender Small Office Security). De functie helpt u om uw verbinding te beveiligen telkens dit nodig is en verbindt u automatisch met de beste serverlocatie. Upgrade naar de premium-versie voor onbeperkt dataverkeer en toegang tot afgeschermde inhoud overal ter wereld, doordat u de serverlocatie naar wens kunt selecteren.

U kunt op elk ogenblik upgraden naar de Bitdefender Premium VPN-versie door te tikken op de knop UPGRADE in de productinterface.

OPMERKING: Het Premium VPN-abonnement is onafhankelijk van het abonnement voor Bitdefender Antivirus for Mac: u kunt het dus gedurende de hele geldigheid ervan gebruiken, ongeacht de status van het antivirusabonnement.

Indien het Premium VPN-abonnement vervalt, maar indien het abonnement voor Bitdefender Antivirus for Mac nog actief is, gaat u terug naar de gratis versie.