Hoe gebruikt u Bitdefender VPN voor macOS

Met Bitdefender VPN blijven uw gegevens privé, telkens u verbindt met een onbeveiligd draadloos netwerk in luchthavens, winkelcentra, cafés of hotels. Zo vermijdt u onfortuinlijke situaties, bijvoorbeeld diefstal van persoonlijke gegevens of pogingen om het IP-adres van uw apparaat toegankelijk te maken voor hackers. U krijgt eveneens toegang tot afgeschermde inhoud, ongeacht het land dat de internetcensuur oplegt.

De VPN werkt zoals een tunnel tussen uw apparaat en het netwerk waarmee u verbindt: de VPN beveiligt die verbinding, door aan de hand van versleuteling volgens bankrichtlijnen de gegevens te versleutelen en door uw IP-adres te verbergen, waar u ook bent. Uw dataverkeer wordt omgeleid via een andere server, waardoor het praktisch onmogelijk wordt om uw apparaat te identificeren tussen de talloze andere toestellen die gebruikmaken van onze diensten.

U kunt de Bitdefender VPN app openen door te klikken op het VPN macOS icon icoon in de menu menubalk.