Hoe alle modules in Bitdefender Antivirus for Mac uitschakelen

Dit artikel helpt u te leren hoe u alle modules in Bitdefender Antivirus for Mac uitschakelt. Denk er aan het einde aan om de modules die u aanvankelijk heeft uitgeschakeld opnieuw in te schakelen.

note info Om bepaalde wijzigingen aan te brengen op uw Bitdefender Antivirus for Mac, wordt u gevraagd om de gebruikersnaam en het wachtwoord van een beheerdersaccount in te voeren.

1. Open de Bitdefender-interface en klik op Bescherming.

2. Ga naar het tabblad Anti-ransomware en schakel Veilige bestanden en Time Machine Beveiliging uit.

3. Ga naar Privacy. Klik op het tabblad VPN op Openen en druk op DISCONNECT als het is verbonden.

4. Ga naar Voorkeuren. Schakel op het tabblad Beveiliging Bitdefender Shield & Scan uit

5. Schakel in het tabblad Overige Speciale aanbiedingen uit.

6. Ga als volgt te werk om browserextensies voor Web Beveiliging en Anti-tracker uit te schakelen:

Open Safari

• ga naar het Safari-menu en kies Voorkeuren, en open vervolgens het tabblad Extensies

• schakel het selectievakje naast TrafficLight en Anti-tracker uit

Open Chrome

• ga naar het Chrome-menu en kies Voorkeuren en open vervolgens Extensies

• uitschakelen: TrafficLight en Bitdefender Anti-tracker

Open Firefox

• ga naar het Firefox-menu en kies Voorkeuren, open vervolgens Extensies en thema's en klik op Extensies

• klik op het menu aan de linkerkant van TrafficLight en kies Uitschakelen. Herhaal met Bitdefender Anti-tracker