Bitdefender werkt niet: de hoofdinterface wordt niet weergegeven

Als u probeert toegang te krijgen tot uw Bitdefender-beveiligingsprogramma, maar de hoofdinterface niet kan worden weergegeven, betekent dit dat het programma niet goed is geïnstalleerd. Dit komt waarschijnlijk doordat een oudere installatie kit die gebruikt is tijdens het installatieproces.

Om dit probleem op te lossen, volg de stappen hieronder:

1.  Verwijder de Bitdefender-beveiligingssoftware van het configuratiescherm (u kunt de stappen volgen die in dit artikel worden beschreven).

2. Ga naar Bitdefender Central en meld u aan met uw account.

3. Installeer Bitdefender door de stappen van dit artikel te volgen.