Vervanging van de Parental Control oplossing

Op 9 mei 2024 beginnen we met het End of Life (EOL) proces voor onze oude technische oplossing Parental Control die zal worden vervangen door een meer geavanceerde technologie.

Vanaf deze datum worden apparaten die iOS 14 of eerder gebruiken, samen met Mac-computers die macOS 10.15 (Catalina) of eerder gebruiken, niet langer ondersteund. Bitdefender Parental Control blijft functioneren met de vorige instellingen, maar kan niet worden beheerd op deze apparaten.

Tegelijkertijd zal het beheer van Ouderlijk toezicht niet langer direct beschikbaar zijn in de Bitdefender Central-app, maar toegang tot de bijbehorende webversie zal worden vergemakkelijkt binnen de app.

Als u na deze datum klant wordt van Bitdefender, kunt u profiteren van de nieuwe Parental Control-oplossing die is inbegrepen in de Bitdefender-plannen.

Als u een bestaande Bitdefender-klant bent met een plan dat Parental Control omvat, wordt de nieuwe oplossing voor u beschikbaar na deze datum.

Bovendien, als u een actieve gebruiker bent van de oude technische oplossing Parental Control, worden uw instellingen en configuraties overgedragen naar de nieuwe, meer geavanceerde oplossing. Je moet ervoor zorgen dat de oplossing na deze datum is bijgewerkt en ingeschakeld op al je apparaten.

Mijlpalen

• Einde verkoop & Einde levensduur - 9 mei 2024
  • Einde ondersteuning - 9 november 2024