Welke functies heeft Bitdefender Parental Control?

De functies van Bitdefender Parental Control bieden digitale hulp aan ouders en extra online veiligheid aan kinderen. Filtert ongepaste inhoud en beperkt de schermtijd. U kunt op afstand inloggen op Bitdefender Central om de online activiteiten van uw kinderen te controleren. Bitdefender Parental Control is beschikbaar op Windows, macOS, iOS en Android met een verschillende functieset afhankelijk van elk platform. Er zijn enkele belangrijke dingen die u moet weten over de functies van Bitdefender Parental Control:

Apparaatbeperkingen

Bitdefender Parental Control is ontworpen om te werken op alle belangrijke platforms: Windows, Android, macOS en iOS. Omdat elk systeem zijn eigen beperkingen heeft, werken sommige functies mogelijk niet op alle platforms.

Toepassingen

Ontdek welke toepassingen en programma's uw kind gebruikt en neem de juiste maatregelen wanneer u dit overweegt.

• Beschikbaar op: Windows, macOS en Android.

Welke functies heeft Bitdefender Parental Control?

Websites

Selecteer de inhoudscategorieën die u uit de buurt van uw kinderen wilt houden uit een vooraf gedefinieerde lijst. U kunt ook handmatig specifieke URL's toestaan of blokkeren.

• Beschikbaar op: Windows, macOS en Android-apparaten.

Deze functie is beschikbaar voor de meeste IoT-apparaten samen met het Bitdefender BOX-product, en alleen wanneer de apparaten verbonden zijn met het Bitdefender BOX-netwerk.

Telefooncontacten

U hebt altijd toegang tot de laatste telefooncontacten van uw kind.

• Alleen beschikbaar op iOS- en Android-apparaten.

Locatie kind

Zorg ervoor dat uw kinderen in orde zijn, zelfs als ze niet bij u zijn. Volg hun locatie zodat je altijd weet waar ze zijn of bespaar je kinderen de angst van een extra telefoontje - laat ze je vertellen dat ze in orde zijn met Safe Check-in.

• Beschikbaar op Android en iOS.

Schermtijd

Controleer hoeveel tijd uw kind op een bepaald apparaat doorbrengt en wanneer. Help ze gezonde gewoonten op te bouwen, zowel online als offline.

• Beschikbaar op: Windows, macOS en Android.

Momenteel is op iOS alleen de functie Schema's beschikbaar. Tijd besteed aan het apparaat kan niet worden bijgehouden.

Deze functie Ouderlijk toezicht is alleen beschikbaar voor de meeste IoT-apparaten samen met het Bitdefender BOX-product zolang de apparaten verbonden zijn met het Bitdefender BOX-netwerk.

Rapporten en meldingen per e-mail

Als ouder ontvangt u via e-mail een samenvatting van de online activiteiten van uw kind in een dagelijks, wekelijks of maandelijks rapport. U wordt in het ouderlijk dashboard ook gewaarschuwd wanneer het kind toegang probeert te krijgen tot geblokkeerde websites of geblokkeerde apps, de veilige gebieden verlaat of beperkte gebieden betreedt, een oproep of sms'je verstuurt of ontvangt van een geblokkeerd / onbekend telefoonnummer, of wanneer het kind de Bitdefender Parental Control-app verwijdert of probeert te verwijderen.