Nieuw Bitdefender Parental Control: Belangrijke updates en voordelen

Het nieuwe Bitdefender Parental Control is ontworpen om u te voorzien van verbeterde functies en betere controle over de online activiteiten van uw kind. Deze overgang biedt verschillende voordelen voor bestaande gebruikers, samen met enkele opmerkelijke veranderingen. Bekijk de onderstaande informatie om vertrouwd te raken met wat u kunt verwachten.

Nieuw Bitdefender Parental Control

Belangrijkste voordelen

 • Unified Reporting en Beheer: Geniet van een gestroomlijnde ervaring met uniforme rapportage en eenvoudiger beheer op alle apparaten, zodat je een beter overzicht hebt van de online activiteiten van je kind. Alle apparaten ondersteunen dezelfde mogelijkheden voor ouderlijk toezicht.
 • Gericht op de online activiteiten van uw kind: Onze oplossing is op maat gemaakt om prioriteit te geven aan de online veiligheid van uw kind door overmatig gebruik en blootstelling aan ongepaste inhoud te voorkomen.
 • Beloningssysteem voor internettijd: Introductie van een nieuwe functie waarmee u de internettijd van uw kind kunt belonen of verlengen om gezonde online gewoonten te bevorderen.
 • Zoekbeperkingen voor YouTube en Google: Bescherm uw kind tegen ongeschikte inhoud door de toegang tot YouTube te beperken en Google-zoekopdrachten te filteren.
 • Verbeterd activiteitenbeheer: Kies uit 3 vooraf ingestelde en aanpasbare filtermodi - Focustijd, Familietijd en Bedtijd - om de online activiteiten van je kind effectief te beheren.
 • Automatische migratie van profielinstellingen: Ervaar een soepele overgang terwijl de profielinstellingen van uw kind automatisch worden gemigreerd naar het nieuwe Bitdefender Parental Control, wat minimale inspanning van de ouders vereist.

 

Nieuw of gewijzigd in Bitdefender Parental Control

 • Aanpassing van dagelijkse tijdslimieten: Dagelijkse tijdslimieten zijn enigszins afgerond en aangepast aan het nieuwe systeem.
 • Introductie van nieuwe routines: Bestaande schema's worden gekoppeld aan nieuwe routines - focustijd, gezinstijd en bedtijd - op basis van hun intervallen, met aanpassingen van routinetijden.
 • Veranderingen aan Activiteit pauzeren: Kinderprofielen met gepauzeerde activiteit hebben beperkte internettoegang. De pauzefunctie wordt nu aangeduid als "Stop internet".
 • Migratie van website-uitzonderingen: Uitzonderingen op websites worden gemigreerd, maar specifieke URL's die eerder waren ingesteld als toegestaan of geblokkeerd, zijn niet langer van toepassing.
 • Naadloze migratie van websitecategorieën: Categorieën met websitebeperkingen worden naadloos gemigreerd en zijn van toepassing op alle apparaten onder een kindprofiel, waardoor beheer per apparaat niet meer nodig is.
 • Toewijzing van beperkte toepassingen: Toepassingen waarvan de toegang voorheen beperkt was, worden toegewezen aan overeenkomstige categorieën onder Inhoud filteren.
 • Overgang van oude naar nieuwe rapporten: Oude rapporten zijn niet langer beschikbaar, maar nieuwe rapporten worden gevuld zodra Ouderlijk toezicht actief is.
 • Verschuiving van schermtijd naar internettijd: Met een focus op de online activiteiten van het kind, wordt "schermtijd" nu gelabeld als "internettijd".
 • Einde van ondersteuning voor oudere Apple-apparaten: iPhone en iPad apparaten met iOS 14 of eerder, samen met Mac-computers met macOS 10.15 (Catalina) of eerder, worden niet langer ondersteund. Bitdefender Parental Control blijft functioneren met de vorige instellingen, maar kan niet worden beheerd op deze apparaten.
 • Wijziging in beheerplatform: Het beheer van ouderlijk toezicht zal niet langer beschikbaar zijn in de Bitdefender Central-app, maar toegang tot de bijbehorende webversie zal worden vergemakkelijkt binnen de app.

 

We begrijpen dat verandering soms een uitdaging kan zijn. Wij geloven dat deze updates uiteindelijk uw ervaring zullen verbeteren en een betere bescherming zullen bieden voor uw kind online. Bedankt voor het kiezen van de nieuwe Bitdefender Parental Control!