Gids voor probleemoplossing: Een tweede Outlook e-mailaccount toevoegen aan E-mailbescherming

Wanneer gebruikers een extra Outlook-e-mail proberen te beschermen via de installatie van BitdefenderE-mailbescherming, moeten ze zich aanmelden bij hun secundaire Outlook-e-mailaccount. Telkens wanneer ze echter proberen het tweede account toe te voegen, wordt in de webbrowser automatisch het eerste Outlook-e-mailaccount gebruikt, waardoor ze het andere account niet kunnen toevoegen.

Oorzaak

Microsoft legt beperkingen op voor de toegang tot meerdere Outlook e-mailaccounts in dezelfde webbrowser. Hierdoor kunnen gebruikers zich niet tegelijkertijd aanmelden bij een tweede Outlook-account zonder uit en weer in te loggen om van account te wisselen.

Dit probleem is exclusief voor Outlook in browsers. Gebruikers van Gmail hebben het gemak van het schakelen tussen accounts direct in de browserinterface, zodat ze niet hoeven uit te loggen en weer in te loggen.

Oplossing - Hoe een ander Outlook e-mailaccount beschermen

Voordat je verder gaat met het instellen van E-mailbeveiliging om een tweede Outlook e-mailadres toe te voegen, moet je ervoor zorgen dat je bent afgemeld bij het eerste Outlook e-mailaccount vanuit de browser. Deze stap is essentieel om interferentie van het eerste account tijdens het toevoegen van het tweede account te voorkomen.

Volg deze stappen om u af te melden bij uw eerste Outlook e-mail in de webbrowser:

1. Navigeer naar de Microsoft Outlook-website (outlook.com) in uw webbrowser.

2. Als u al bent aangemeld, klikt u op uw accountinitialen of profielfoto in de rechterbovenhoek van de Outlook-webpagina.

How to protect a second Outlook e-mail - user profile

3. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de optie "Afmelden". Hierdoor wordt u afgemeld bij uw huidige Outlook e-mailaccount.

How to protect a second Outlook e-mail - Sign out

Als u meerdere Outlook-e-mails hebt, klikt u op de drie puntjes ••• en selecteert u "Afmelden" voor elke vermelde account.

•••    Multiple Outlook accounts sign out

Nu kunt u teruggaan naar uw Bitdefender-beveiligingsoplossing en het instellen van E-mailbescherming voor het andere Outlook-account voltooien.