Hoe verwijder ik Bitdefender Password Manager?

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Bitdefender Password Manager onder Windows en macOS kunt uitschakelen of verwijderen. Het de-installeren van Bitdefender Password Manager op iPhone, iPad en Android-apparaten is eenvoudig. U hoeft de app alleen maar aan te raken en vast te houden:

Maar dingen zijn een beetje anders als het gaat om een Windows-computer of een Mac. U moet de extensie deïnstalleren uit elke browser waarin Bitdefender Password Manager is geïnstalleerd: Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox en Safari. Er is ook de optie om de Bitdefender Password Manager-extensie uit te schakelen zonder deze volledig te deïnstalleren als u van plan bent deze opnieuw te gebruiken.

Volg de stappen in de onderstaande gerelateerde artikelen om Bitdefender Password Manager opnieuw te installeren.