Hoe kan ik de inhoud van Bitdefender-bestandskluizen openen

Bestandskluis maken niet langer deel uit van de Bitdefender-producten. Deze functie is sinds juli 2020 niet meer beschikbaar, maar u kunt nog steeds uw bestanden herstellen die zijn vergrendeld in de  bestandskluis, aangemaakt met de oudere versie van Bitdefender.

Dit artikel begeleid u bij het exporteren van uw oorspronkelijke bestandskluisgegevens.

1. Dubbelklik om het bdfvcl-bestand vanuit deze Bitdefender-map uit te voeren:

C:\Program Files\Bitdefender\Bitdefender Security

2. Kies Ja als dit wordt weergegeven in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer.

3. Klik op de drie stippen naast Kluisbestand selecteren.

4. Zoek het gewenste kluisbestand, selecteer het en druk op Openen.

In onze voorbeeld hieronder is de kluisnaam Vault files.bvd en bevindt deze zich in de map Video's van de huidige gebruiker.

5. Voer het wachtwoord in dat u heeft gekozen bij het maken van deze kluis in het veld - Typ kluiswachtwoord.

6. Klik op de drie stippen naast Selecteer bestemmingsmap.

Gebruik vervolgens dit pop-upvenster om de map te selecteren waarin u de inhoud van de kluis wilt exporteren. Druk op OK om te bevestigen.

7. Druk op Exporteren om de kluisbestanden uit te pakken in de opgegeven map. Het proces is voltooid wanneer u het bericht Overdracht afgerond onderaan het logboek ziet.