Aankondiging voor einde van Bitdefender voor veilige bestanden, bestandskluis, Startup Optimizer, schijfopruiming, Rescue-cd

Aankondiging van einde levensduur voor meerdere functies in Bitdefender voor thuisgebruikers

Bitdefender zet zich in om onze klanten innovatieve, effectieve beveiligingsoplossingen aan te bieden. Naarmate platforms evolueren, doen onze producten en technologieën dat ook. Als gevolg hiervan ontwikkelt en vormt Bitdefender continu zijn set oplossingen.

De resulterende nieuwe oplossingen en functiewijzigingen leiden vaak tot het stopzetten van oudere softwarerevisies en productfuncties.

Bitdefender kondigt aan dat verschillende functies in de consumentenproducten voor Windows vanaf juli 2020 zullen worden stopgezet. De volgende functies zullen niet langer deel uitmaken van het product: veilige bestanden, bestandskluis, Startup Optimizer, schijfopruiming en Rescue-cd.

 

Wat betekent dit voor bestaande klanten

Klanten met een abonnement op Bitdefender Total Security 2020, Bitdefender Internet Security 2020, Bitdefender Antivirus Plus 2020 en oudere versies zullen deze functies nog onbeperkt kunnen gebruiken, zolang ze van plan zijn hun huidige versies te gebruiken. Deze functies worden in juli 2021 echter niet meer officieel ondersteund.

Klanten die ervoor kiezen om hun producten na juli 2020 te verlengen, zullen deze functies niet meer zien in de productinterface. 


  • Gepubliceerd op 30 april 2020