Hoe voorkom ik dat mijn kind een bepaalde website bezoekt?

Met Bitdefender Parental Advisor kunt u de inhoud die uw kind met zijn apparaat bekijkt, beheren. Voordat u deze functie kunt gebruiken, moet u Parental Advisor configureren.

OPMERKING: Lees onze complete gids voor meer informatie over hoe u Parental Advisor configureert.

Om de toegang tot een website te blokkeren, moet u deze als volgt toevoegen aan de lijst Uitsluitingen:

1. Ga naar uw Bitdefender Central-account via https://central.bitdefender.com.

2. Log in met uw Bitdefender-account met uw e-mailadres en wachtwoord.

3. Klik op Parental Advisor om het dashboard te openen.

4. Selecteer het profiel van uw kind in het venster MIJN KINDEREN.

1872 1

5. Klik op het tabblad Websites.

6. Klik op de knop BEHEREN.

1872 2

7. Voer het adres van de webpagina die u wilt blokkeren in het overeenkomstige veld in.

OPMERKING: Het adres moet ingevoerd worden zoals in dit voorbeeld: voorbeeld.com.

Geef http:// of https:// niet in.

8. Selecteer Blokkeren.

1872 3

OPMERKING: Als u uw kind wilt toestaan een bepaalde webpagina onder alle omstandigheden te bezoeken, klikt u op Toestaan.

9. Klik op VOLTOOIEN om de wijzigingen op te slaan.