Hoe voorkom ik dat mijn kind een bepaalde toepassing gebruikt?

Met Bitdefender Parental Control hebt u het beheer over de inhoud waar uw kinderen toegang tot hebben met hun apparaten. Er kunnen enkel beperkingen voor Android-, macOS- en Windows-apparaten worden ingesteld.

OPMERKING: Als u de Bitdefender Parental Control nog niet geconfigureerd hebt, kunt u dat nu doen. Volg de stappen uit dit artikel.

Om de toegang tot een toepassing te beperken: