Hoe voorkom ik dat mijn kind een bepaalde toepassing gebruikt?

Met Bitdefender Parental Advisor kunt u de inhoud die uw kind met de computer bekijkt, beheren.

OPMERKINGAls u de Bitdefender Parental Advisor nog niet geconfigureerd hebt, kunt u dat nu doen. Volg de stappen uit dit artikel.

Om de toegang tot een toepassing te beperken:

1. Ga naar https://central.bitdefender.com en ga naar uw Bitdefender Central-account.

2. Log in op uw Bitdefender-account met het e-mailadres en het wachtwoord dat u eerder ingaf.

3. Klik op Parental Advisor om naar het dashboard te gaan.

4. Selecteer het profiel van uw kind in het venster MIJN KINDEREN.

1873 1

5. Selecteer het tabblad Toepassingen. Er wordt een lijst met kaarten weergegeven. Elke kaart stelt een app voor die uw kind gebruikt.

6. Selecteer de kaart met de app die u uw kind niet langer wilt laten gebruiken.

1873 2

OPMERKING: Het markeringssymbool dat verschijnt, toont dat uw kind de app niet zal kunnen gebruiken.