Wat is Bitdefender Advanced Threat Defense?

Bitdefender Geavanceerde dreigingscontrole is een innovatieve proactieve detectietechnologie die geavanceerde heuristische methoden gebruikt voor het in real time detecteren van ransomware en andere nieuwe potentiële bedreigingen.

Geavanceerde dreigingscontrole bewaakt voortdurend de toepassingen die op de apparaat worden uitgevoerd en zoekt naar acties die op bedreigingen lijken. Elk van deze acties krijgt een score en voor elk proces wordt een algemene score berekend.

Als veiligheidsmaatregel wordt u op de hoogte gesteld telkens er bedreigingen of mogelijk kwaadwillige processen worden gedetecteerd en geblokkeerd.

Advanced Threat Defense in- of uitschakelen:

1. Klik in het navigatiemenu in de Bitdefender-interface op Bescherming.

2. Klik op Instellingen in het venster ADVANCED THREAT DEFENSE.

3. Ga naar het venster Instellingen en klik op de schakelaar naast Bitdefender Advanced Threat Defense.

Opmerking: Om uw systeem beschermd te houden tegen ransomware en andere bedreigingen, bevelen we u aan Advanced Threat Defense zo weinig mogelijk uit te schakelen.