Wat is Bitdefender Advanced Threat Defense?

Advanced Threat Defense van Bitdefender is een innoverende, proactieve detectietechnologie die gebruikmaakt van geavanceerde heuristische methoden om ransomware en andere nieuwe dreigingen in reële tijd op te sporen.

Advanced Threat Defense spoort afwijkingen op het apparaat op en legt verbanden tussen verschillende verdachte gedragingen om zo het detectiepercentage te verbeteren met minder impact op de prestaties dan ooit.

Elke handeling wordt beoordeeld en elk proces krijgt een algemene score. Wanneer de algemene score voor een proces een bepaald punt bereikt, wordt het proces aangeduid als schadelijk en wordt het automatisch geblokkeerd.

Als Autopiloot uitstaat, wordt u via een pop-upvenster op de hoogte gebracht over de geblokkeerde toepassing. Anders wordt de toepassing geblokkeerd zonder enige melding. U kunt controleren welke applicaties door Advanced Threat Defense gedetecteerd zijn in het venster Notificaties.

OPMERKING: Telkens wanneer een ransomware-aanval wordt gedetecteerd en geblokkeerd, ontvangt u een melding, zelfs als de Autopilot-functie ingeschakeld is.

Advanced Threat Defense deelt zijn informatie met het wereldwijde beschermingsnetwerk van Bitdefender, zodat zelfs de nieuwste vormen van ransomware en exploits worden geblokkeerd.

Was dit een nuttig artikel?
No votes yet.
Please wait...

Sorry about that

How can we improve it?

For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

Populaire instructievideo's