Hoe voegt u een proces toe aan de uitsluitingenlijst van Advanced Threat Defense

U kunt uitsluitingsregels configureren voor vertrouwde toepassingen zodat Advanced Threat Defense ze niet blokkeert als ze malware-achtige acties uitvoeren.

OPMERKING: Advanced Threat Defense blijft de uitgesloten applicaties monitoren.

Als voor een uitgesloten toepassing wordt gedetecteerd dat deze verdachte activiteiten uitvoert, wordt de gebeurtenis eenvoudigweg gelogd en gerapporteerd aan Bitdefender Cloud als detectiefout. Om processen toe te voegen aan de uitsluitingenlijst van Advanced Threat Defense:

1. Klik in het navigatiemenu in de Bitdefender-interface op Bescherming.

2. Klik op Instellingen in het venster Advanced Threat Defense.

3. Klik in het venster Instellingen op Uitzonderingen beheren.

4. Klik op + Een uitzondering toevoegen.

5. Voer in het overeenkomende veld het pad in van het proces (.exe) die u wilt uitsluiten van het scannen. U kunt ook naar het uitvoerbare bestand navigeren door te klikken op de knop Bladeren aan de rechterkant van de interface. Selecteer het bestand en klik op OK.

6. Schakel de schakelaar naast Advanced Threat Defense in.

7. Klik op Opslaan.